21
Assalamualaikum



Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   





banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian


Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

tag mereka
1
2

Post a Comment

  1. good luck =) gempak gak hadiah dia..

    ReplyDelete
  2. Good luck sayang...:)
    nanti cik akka singgah balik tau...:)
    updates peserta :)

    ReplyDelete
  3. pembaharuan hadiah semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

    harap maaf....kesilapan TYPO

    ReplyDelete
  4. good luck, terima kasih tag shad..

    ReplyDelete
  5. senarai nama dah updates sini

    semak link anda di sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    semoga berjaya & salam Ramadhan

    ReplyDelete
  6. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  7. membalas kunjungan.. good luck.. :D

    ReplyDelete
  8. kunjungan balas.. good luck juga :)

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan .. all the best! =D

    ReplyDelete
  10. singgah balas kunjungan dari segmen yg sama :D

    All the best to u too yea! :D

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah.....
    Anda berjaya
    hantar detail anda selewatnya esok..
    sebab esok jam 3 lebih cik akak dah tak layan...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/pemenang-contest-ramadhan-raya-by-cik.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top