13
Assalamualaikum

Setelah 2-3 bulan jugak tak dapat CPUV  dari Nuffnang nie.hari nie baru peraasan satu yang on going..
Harap dapat la berterusan dan meningkat.Bukan senang sekarang nie Nuffnang nak bagi CPUV.

Nasib baik tak menyerah kalah..Kalau nak ikutkan hari-hari aku update survey dan hantar ticket kat diorang.Jawapan tetap sama.mungkin belum ada luck untuk aku untuk dapatkan CPUV nie.
Dan sekarang nie,alhamdulillah..boleh la dok tambah-tambah duit yang ada..
Nak jugak merasa cash out macam diorang tu..Itu kira hasil titik peluh la kan.


korang tolong ler rajin-rajinkan tangan tu untuk  menekan iklan-iklan yang muncul dalam blog aku nie ye..Jasa korang amat la dihargai.

sepanjang 3 tahun berblog.nilai nuff aku baru rm30.hahaha,,kelakar je kan..orang lain dah berapa kali cashout dah..

semuanya terpulang pada nasib masing-masing...merajinkan diri nie untuk blogwalking..tunggu...

Post a Comment

  1. Tahniah, boleh beli baju raya nanti kan hiii. Salam Ramadhan Karem

    ReplyDelete
  2. Congrats dear! Btw kita dah rajin-rajinkan tangan kita nih hehe..

    ReplyDelete
  3. untung lahh
    amal nk g check lah :D

    ReplyDelete
  4. hari² ke kene update baru dpt be? huhuhu. patutla saye tak pernah dpt. saye tak serajin tu. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah
    ramai sungguh yg dapat CPUV bulan puasa ni
    rezeki ramadan :)

    ReplyDelete
  6. untungnya..tahniah tau..bila agaknya giliran cik akak pula kan...hihi..dok asyik kosong je..sabar je lah :)

    ReplyDelete
  7. aoa?? nak bayarkan downpayment kereta vios untuk saya??hahaha :P

    ReplyDelete
  8. Takpe, ape2 pun tahniah...
    CK dah usha2 volkswagen kat showroom pak Nang ;)
    Kalau perlukan bantuan CK, post je dlm mana2 ruangan komen. Kalau tak kita, sape lg nak tolong-nolong...

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Takpe, rezeki masing2 kan. Kumpul sikit-sikit lama2 jadi bukit jugak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top