16
Assalamualaikum


Rasa gembira sekarang nie kerana dapat mengumpul kembali kad raya dari kawan-kawan.Dulu kawan-kawan sekolah dan juga kawan kawan jauh.Sekarang nie dapat mengumpul kad raya dari kawan kawan blogger pulak..kad raya limited edition yang takde di pasaran..

Tuari aku pun ada menempah jugak kad raya untuk aku berikan kepada mereka-mereka yang rajin komen kat blog aku nie..Aku anggap mereka kawan sejati sebab setiap kali entry aku dipublish,setiap kali itu lah blogger tu akan komen.

Memang niat hati aku nie nak buat segmen kad raya,tapi bila terfikir ramai sangat blogger yang membuat segmen dan GA,rasa macam xsesuai pulak masa tu.so aku decide untuk meberikan kad raya tanpa apa-apa segmen dan memberikan kepada mereka yang setia dengan kisah si dairy nie.insyallah..

Oh..lupa..dah melalut..Tuari aku dapat kad raya,button badge dan bookmark dari Blogger Shida.
Of course la korang kenalkan...Aku selalu mengikuti blogger nie kerana dia banyak memberikan tutorial tentang nuffnang dan banyak lagi..Blogger shida ni juga suka buat segmen pendek di fanpage beliau..Dan daripada itu,aku salah satu dari pemenangnya..

Siapa tak kenal blogger nie...angkat tangan

                                  Dunia sebenar Shida
www.duniashida.com

Sorry shida..ambil tanpa pengetahuan...heheh...moga di maafkan...


tadaaaa...


ada sesiapa lagi yang nak bagi kad raya pada aku silakan...hehehe


ok...now start working...hehehe...jangan nak blues monday sangat ye hari nie..

Post a Comment

  1. bestnyer..kenit tak dapat sekeping pun lagi hukhuk~

    ReplyDelete
  2. Assalammualikum...kisah si dairy,

    bestnyer dapat hadiah dari member blok ; kak shida... mselim3 x kenal lah kak shida nie...huhuhu...

    mselim3

    pls: dosa mselim3 buat2 x kenal pulak kan,,,,huhuhu

    ReplyDelete
  3. Lama dh tak dpt kad raya.. dulu zaman belajar byk betol dpt..semuanya lelaki..haha

    ReplyDelete
  4. Kakak rasa kan Ida, bloggerlah salah satu komuniti yg menghidupkan pengiriman kad raya sekarang.. Baguskan...

    ReplyDelete
  5. amboi seronoknyer dapat kad raya..

    ReplyDelete
  6. dah lama rasanya tak pernah dapat kad raya..asyik antar mesej je masing2..huhu

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..cantik kad raya dari syida tu.

    ReplyDelete
  8. tahniah. Bestnya dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  9. cantik kad raya ni aida..kita pun dah lama tak dapat kad raya kecuali yang official..masing-masing sms and whazzup aje..nwaya salam 13 ramadhan ya..

    ReplyDelete
  10. wahhhh! FD je tak dapat lagi kad raya dari mana2 blogger. sobsob

    ReplyDelete
  11. woaaaa tahniah. lawa kad raya tu :)

    ReplyDelete
  12. tq kak :)
    tq buat entri ni :)

    xmarah pn nk ambil header ke ape ke dizinkn hehee..
    oh ya kad akak shida xdpt lg..xpe nt dpt lah tu hehee :D

    tqqq <3

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top