13
Assalamualaikum


Kali nie entry aku lari dari apa yang selalu aku taip.Entry kali ni aku akan  review satu product dari CathyJoy.com .

CathyJoy.com adalah Pengedar Malaysia yang memasarkan produk kecantikkan dari Korea.So kepada peminat-peminat korea yang nak cantik macam pelakon-pelakon korea tu boleh la mencuba produk nie.

Ini masuk kali ke-2 aku telah mencuba HDP Pore Stamping Charchoal Mineral Mask nie.
 Kelebihan Charcoal Mineral Mask nie adalah untuk mengecillkan liang roma dan juga dapat mengurangkan minyak berlebihan di muka macam aku nie serta menyegarkan kulit muka kita nie.Al-maklum muka dah terdedah dengan persekitaran yang tidak sihat..So,x salah sekali sekala kita membelainya.

Klik sini untuk melihat product ini
aku memilih nie mengikut kesesuaian kulit aku ye


Step pertama
 cuci bersih muka korang tu dari segala kotoran

Step Kedua
 buka penutup masker ini

Step ketiga
 tampal kat muka korang bagi rata dan biarkan selama beberapa masa yang korang nak..
kalau ikut aku sampai pagi..hahaha

sila takut!!!
dah macam orang minyak kata En.husband..hehehe
Abaikan

sebenarnya banyak lagi product dari CathyJoy.com.. So korang boleh la klik link cathyJoy.com nie untuk korang dapatkan lebih detail tentang barangan nie..

                             
Promosi sempena hari raya oleh CathyJoy.com.



korang boleh klik banner kat atas nie ye..
boleh juga melihat product nie di fanpage CathyJoy.com









Post a Comment

  1. bgs juga nie..boleh tanggal bintik hitam kt idung..

    ReplyDelete
  2. Ermmm bagus jugak nie.. nnti boleh la cuba jugak..:)

    ReplyDelete
  3. wah makin berserilah wajah di hari raya nnt

    ReplyDelete
  4. hehe terkejut kenit tengok separuh wajah kak :D. InsyaAllah kenit nak try la nanti.

    ReplyDelete
  5. raya tak lama lagi ni kan. nak kena buang juga benda asing kat muka ni hihihi. nanti kena cari dan buat macam ni dak lama tak buat.

    ReplyDelete
  6. nak raya macam2 cara org buat kulit berseri dan gebu :)

    ReplyDelete
  7. wahhh mcm best produk ni nak kena cuba ni

    ReplyDelete
  8. Kak..iman dpt mask sheisdo dri seorg blogger tu.tapi xtau nk gune sbb xpenah gune.jakun la plak

    ReplyDelete
  9. ramai betul orang duk promote tentang masker...macam2 masker ada hihihi

    ReplyDelete
  10. macam mana nak kasi rata hitam semua tu haha slalu buat mesti tak jadi

    ReplyDelete
  11. pernah guna produk apa entah tapi mask kaler hitam sapu jer kat muka...

    ReplyDelete
  12. Lama dh tak pakai mask itam legam.. lepas buang mask rasa segar dan lembut je..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top