0
Assalamualaikum


Kali nie entry aku lari dari apa yang selalu aku taip.Entry kali ni aku akan  review satu product dari CathyJoy.com .

CathyJoy.com adalah Pengedar Malaysia yang memasarkan produk kecantikkan dari Korea.So kepada peminat-peminat korea yang nak cantik macam pelakon-pelakon korea tu boleh la mencuba produk nie.

Ini masuk kali ke-2 aku telah mencuba HDP Pore Stamping Charchoal Mineral Mask nie.
 Kelebihan Charcoal Mineral Mask nie adalah untuk mengecillkan liang roma dan juga dapat mengurangkan minyak berlebihan di muka macam aku nie serta menyegarkan kulit muka kita nie.Al-maklum muka dah terdedah dengan persekitaran yang tidak sihat..So,x salah sekali sekala kita membelainya.

Klik sini untuk melihat product ini
aku memilih nie mengikut kesesuaian kulit aku ye


Step pertama
 cuci bersih muka korang tu dari segala kotoran

Step Kedua
 buka penutup masker ini

Step ketiga
 tampal kat muka korang bagi rata dan biarkan selama beberapa masa yang korang nak..
kalau ikut aku sampai pagi..hahaha

sila takut!!!
dah macam orang minyak kata En.husband..hehehe
Abaikan

sebenarnya banyak lagi product dari CathyJoy.com.. So korang boleh la klik link cathyJoy.com nie untuk korang dapatkan lebih detail tentang barangan nie..

                             
                                                 Promosi sempena hari raya oleh CathyJoy.com.



korang boleh klik banner kat atas nie ye..
boleh juga melihat product nie di fanpage CathyJoy.com

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top