35
Assalamualaikum

Alhamdulillah..tercapai jugak apa yang diingini.Mengumpul kad raya dari blogger amat menyeronokkan.
Pelbagai corak dan warna kad raya special  and limited edition dari mereka.

Hari nie si receptionist bagitau kat aku,ada surat dari Sabah...Sabah??!!!
siapakah itu..Rasa takde beli barang online ke ape ke dari sana...

Rupa-rupanya blogger dari Sabah kirim kad raya kat aku..maksudnya nie blogger ke3 yang bagi kad raya kat aku..bestkan...

nak tau siapa yang mengirimnya????


Dari blogger : www.qaleshyaumairah.com

Dari blogger :www.kisahemasputih.com
aku suka tang kad blogger uzu nie..cantik kad dia..

for both of you thanks for the cards..hopes tahun depan dapat lagi :)
aku dah letak kat tepi meja untuk aku jadikan kenang kenangan,,,


Post a Comment

  1. Alhamdulillah aida..ada yang ingat ya..kalau kita hantar yang elektronik punya nak tak..coz kita dah lama tak guna card. yang ada official punya..

    ReplyDelete
  2. @Raudzah Z
    aida terima dengan ikhlas klu raudzah nak bagi.. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. bestnyaa. sheila pun baru tahun ni nak kumpul kad raya. nak hias kat rumah. hehehe tapi satu kad pun belum dapat lagi. heeeeeeeeee. harap2 ada yang sudi hantar :)

    ReplyDelete
  4. untungnya dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  5. @Sheila Salim
    xpe...tahun depan kita hantar kad raya kat awk ye...

    ReplyDelete
  6. hehe cantik kad raya tu.. kreatif ..

    akak belum lagi dapat. (#mcmmlahadaorgnakbgpun# muehehehhe..

    ReplyDelete
  7. @Nao Mei
    nanti tahun dpan kita bagi kat cik akak pulak ea...

    ReplyDelete
  8. @heirizalieyana
    tenkiu...cantik kan...pandai tuan punya nie buat

    ReplyDelete
  9. lama dah tak dapat kad raya ni...

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan Ida,..maaf sgt lama kak intan x mai singgah sini..huhu…jarang on 9 blog..ida sihat? Wah bestnya dapat kad raya…kak intan pon dapat..dr blogger juga

    ReplyDelete
  11. salam jumaat..
    wah..bestnya dapat kad dari blogger..

    ReplyDelete
  12. seronok untung ramai kawan blogger ni :).

    ReplyDelete
  13. fae xde kad raya dari kawan2 blogger sebagai kenangan huhu :(

    ReplyDelete
  14. was best2....! deno ada dapat dari kak shida :)

    ReplyDelete
  15. wah ! cantiknya kad raya..kita pun xde nk kasi kad raye..sumenya hntr melalui zaman moden..hehe

    ReplyDelete
  16. best kan awak bila nk bg kat kite? ;p

    ReplyDelete
  17. Seronok dapat kad raya tradisional..boleh simpan buat kenangan..

    ReplyDelete
  18. Siapakah yang sudi mgirimkan kad padaku....heh3x....lama dah xdpt kad ni..dptpun dr My hubby....
    Skrg semua nak digital...
    Teringat time dolu2

    ReplyDelete
  19. Salam ziarah sambil ajak join GA... Sudi2lah join GA saya :) Seronoknya dapat Kad Raya.... Skrg ni banyak ecard jer... Feeling tak sama cam dulu..

    ReplyDelete
  20. amboi seronoknyer... singgah baca bila sakit berkurang hari ni

    ReplyDelete
  21. bestkan dapat kad raya, aku pun ada dapat..

    ReplyDelete
  22. seronok dapat kad raya dari rakan blogger kan..boleh disimpan sbg kenang kenanagn..:)

    ReplyDelete
  23. wah..bestnya... hehehe.. mesti rasa tak sabar nak beraya ni kan??hehehe

    ReplyDelete
  24. x de sape yg sudi beri saya kad raya ... huhuhuuu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top