11
Assalamualaikum

Siapa diantara korang especially wanita yang suka pakai skirt dan juga palazzo.
Angkat tangan.

Kat sini aku nak memperkenalkan korang dengan kewujudan sebuah Fanpage yang menjual skirt dan Palazzo yang memberi kepuasan kepada korang yang memakainya..

Butik batrisyia Beauty World 2u nie menjual secara borong dan runcit..

So kalau korang nak mencuba atau selama ini tecari-cari palazzo dan jugak skirt lycra nie korang boleh la jenguk fanpage butik batrisyia nie



Antara skirt dan juga palazzo yang dijual di butik ini adalah.Sudilah kiranya korang jugak meng"LIKE" fanpage nie yerk...sama-sama tolong..hehehe..nak beli sekali pun boleh..







klik kat pic nie pun boleh untuk terus ke page mereka


Aku dah dapatkan satu skirt nie.Skirt diperbuat kain lycra,tak panas,lembut,ringan dan juga sangat comfortable..cubalah satu hari nie..(cewah..cam iklan pulak)

Bukan untuk wanita jerk..untuk lelaki pun boleh beli...Tapii....hendaklah dihadiahkan kepada isteri or girlfriend..jangan pakai sendiri sudahla...

nanti aku snap pic skirt yang aku pakai dari butik nie untuk korang tengok..tengok skirt jerk..

Aku ada sponsor skirt nie untuk sebuah blog..klu nak free korang tunggu ye aku announce ga tu..
salam jumaat semua..Jangan lupa pi terawih malam nie ye..

Post a Comment

  1. cantik2 skirt tu.. buat akak rambang mata je hehhehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ct...oh yer ke dok jb kat mane tu...nape x pi lagi legoland best bawa anak2...kalau ada tiket murah harga staff nak x ..?

    ReplyDelete
  3. Saya la penggemar palazzo,,hajat nak tambah 1 lg koleksi utk raya ni..

    ReplyDelete
  4. huhu...suke jugak..rambang mata la nk beli cmni

    ReplyDelete
  5. isk... ni kalau bini aku tengok ni... bahaya ni...

    ReplyDelete
  6. cantik skirt tu
    yumida pun minat pakai skirt2 nih

    done klik iklan sis sini
    thanks jugak sudi klik video u mobile yumida :)
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  7. cik akak memang suka suar cam nie..hihi....
    rela cik akak beli on9...hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top