6
Assalamualaikum

Bila dah dekat nak raya nie,Keluarlah lagu-lagu raya dari corong-corong radio.
Rasa mereka akan mengeluarkan lagu raya pada pertengahan puasa.Tadi pagi Hotfm pun dah keluarkan lagu raya.Tapi kat office nie ada satu je radio online yang boleh bukak..iaitu Bapakku Fm
Bapakku.fm nie memang banyak keluarkan lagu raya..so,sesambil buat keje aku dok melayan lagu raya.
Dulu-dulu time tengah puasa nie aku memang suka dengar lagu Halaman Asmara dari ziana zain ft Awie.

Masa aku kecil-kecil lagu nielah makcik-makcik aku yang muda-muda dok tunggu.Satu lagi aku dan makcik-makcik aku akan catit cerita-cerita yang bakal disiarkan pada hari raya..masatu penuh satu kalender tu kami conteng.Bila hari raya,kami lebih suka berkumpul beramai-ramai.maklum la dulu makcik-makcik aku ramai yang masih bersekolah..Umur aku masa tu baru darjah 4..Aku pun dok ikut join diorang la.

Satu lagi aku memang suka dengar lagu raya sanisah tu..aku pun dah tak ingat apa tajuk lagu tu..

korang pulak..apa lagu raya kegemaran korang...

Post a Comment

  1. salam ramadhan # 14 singgah ptg
    m3h lum dgr lagu raya..radio kt rumah ni dah rosak..ehe

    ReplyDelete
  2. haaa..kalu nak dengar lagu raya,meh download kat my blog. :D

    ReplyDelete
  3. akak tak pernah lagi dgr channel tu. best tak ? nnti nak try dgr hehe

    ReplyDelete
  4. anuar zain elina suasana hari raya...

    ReplyDelete
  5. Lebih suka lagu lama berbanding lagu raya baru.. kedengaran pelik jer..

    ReplyDelete
  6. 1st dgr radio bapakku fm hu3..sy lbih suka lgu lama2..nk2 dndang perantau =) menyetuh kalbu je..lg syok dgr time nk blik kg..agak2nya raya dn lagu xdpat dipisahkn

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top