14

Alhamdulillah.....

Sedar tak sedar dah seminggu lebih jugak kita berpuasa ye....dan seminggu lebih tu jugak, puasa aku penuh...alhamdulillah....

Usai sahur nie, mata x boleh nk pejam.Bila keadaan mata mcm tu selalunya aku suka check emel..huh..bukan nk mengaji....teruk...teruk....

Bila dah selalu sangat bersahur, selera dah kurang.hanya sekadar sekepal nasi, itupun tinggal balance gak...aku amalkan kurma dan milo..itupun dah cukup...
Dah xnak makan yang berat berat sangat..takut perut nie tak boleh terima.Aku perbanyakkan minum air masak...harap boleh kurus..hehe...

oklah korang..ada benda lain lg nk buat....so..selamat menunaikan ibadah subuh ye...jumpa nanti..

******kalau pakcik nuff keluar dengan volkswagen, korang tolong picit picit skit volkswagen tu ea....

Post a Comment

  1. selamat menunaikan ibadah puasa... saya tekan loceng kedai volkswagen tu yer (^_^)

    ReplyDelete
  2. selamat menunaikan ibadah puasa... saya tekan loceng kedai volkswagen tu yer (^_^)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...cepat sungguh masa berlalu. Dah picit...kemek volkswagen tu :)

    ReplyDelete
  4. anna pon xsedar dah 9 hari kita berpuasa :)

    ReplyDelete
  5. ingat nak jogging tapi ujan plak, singgah naik volkswagen jap la hehe. Done klik sis (^^,)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah sama la kta..posa penuh lagi..i pn dah tak lalu nk makan time sahur..tapi gagahkan jugak telah...sebab rasa tak puas pulak kalau tak bersahur..;p
    *Eh mana kunci keta volkswagen u nie..kan nk bagi i pinjam sat hari nie.. ;p

    ReplyDelete
  7. kejap je kan dah nak masuk separuh blan puasa.

    ReplyDelete
  8. okey. done Volkswagen & IKEA :)

    Salam 9# Ramadhan (^_~)

    ReplyDelete
  9. dkna makin berselera kalau menunya telur goreng ngan kicap..sedap wooo :)

    ReplyDelete
  10. Masa pantas berlari Ida. 9 hari bagaikan baru aje kan.

    ReplyDelete
  11. masa berlalu dengan cepatkan :) selamat berpuasa

    ReplyDelete
  12. SAYA DAH PICIT NUFFNANG AWK HEHE

    ReplyDelete
  13. Nanti kalau dah masuk setengah bulan mesti rasa cepat sangat kita berpuasa..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top