8


*** Entri Sticky Post ***
Entri terbaru boleh scroll kat bawah
 
 
Segmen Hakim Bloglist Sempena Ramadhan
Banner kredit Kathy Rbain


Syarat-syarat penyertaan



  • Mempunyai Blog (Wajib)
  • Follow belog Hakim Faiz , Bagi yang sudah follow...boleh abaikan button followers tu
  • Add Google + Followers Mohd Hakim Faiz tu....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas..
  •  Letak tajuk " Segmen Hakim Bloglist Sempena Ramadhan "
  • Entri korang boleh buat yang korang suka, tak pun copy & paste je entri nie dalam kotak entri anda...Senang je kan..tak perlu nak taip dan apa-apa lagi kan 
  • Tag dua orang...pastikan mereka tahu..wajib tau    
  • Akhir sekali tinggal link kat dalam kotak komen.....kat cbox Hakim tidak layan sama sekali...harap maaf 
  • Hanya terbuka kepada Blogger Malaysia sahaja.
  • Like fanpage 1 , 2 

10 Bloglist akan diletakkan http://sub.mhakimfaiz.my/
 atau saya akan letak semua sekali disalah 1 yang join segmen blog-list ini


Tambahan RM5 x2 pemenang

jika ada tambahan akan diberi tahu kelak 

Tutorial Copy paste kod html


HTML code

Copy code di bawah ni dan paste ke ruangan Html post korang. Siapa tak reti guna copypaste coding entry, boleh tempek banner dan linkkan ke entry ini. Then, Publish.


tag

Post a Comment

  1. selamat bersegmen.. all the best.. :D

    ReplyDelete
  2. Thank support segmen

    semak link anda ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/senarai-peserta-segmen-hakim-bloglist.html

    join

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/senarai-peserta-segmen-hakim-bloglist.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top