Segmen : Pencarian Bloglist Mieya Atiera

Friday, July 05, 2013

Assalamualaikum


kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.

Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)

You Might Also Like

16 Orang Komen

  1. Sempat juga bersegmen...semoga berjaya! :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. good luck..

    ReplyDelete
  3. hi there :)
    done...
    http://comfortcloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Salam kenal dari Mieza..
    Datang singgah & follow sini dari Mini Segmen Deqla..

    Menarik segmen ni.. Nak join! Tapi mana coding yang nak di copy tu dear? Huhu..

    ReplyDelete
  5. salam kenal...
    saya dr GA deqla..=)
    done follow

    ReplyDelete
  6. Thanks sudi join segmen Mieyaa. BTW, Good luck and wish you all the best ya !

    ReplyDelete
  7. hyep :) dari segmen yg sama jgk ;)

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama.. dah lama jadi follower awk... jemput la singgah ke blog sy... =)

    http://norumara.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera_26.html

    ReplyDelete
  9. salam . dari segmen yang sama. http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html. DONE FOLLOW

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"