11

Assalamualaikum

Alhamdulillah..sudah puasa ke lima hari nie, alhamdulillah...penuh puasa setakat nie..
Ramai ke yang dah bercuti..

Semalam tak dapat nk menziarah kawan kawan di alam maya nie...lepas habis kelas , aku bergegas balik ke kampung..maklumlah...xsabar dah nak balik.korang tengok entry aku dua tiga hari nie pun dah kecoh pasal balik kampung.haha..

Sempatlah lepas buka semalam hantar adik aku yang study kat Terengganu tu.

Hari nie makin kuranglah ahli jawatankuasa mengepoh dalam family aku nie...
Xpelah nanti raya dapat jumpa lagi.
Walaupun tahun nie turn aku di belah mnetuaa, insyallah raya pertama aku akan singgah rumah fmily aku di kota tinggi.raya kedua pula, aKu akan balik ke Melaka, belah suami.selalunya destinasi kami selepas melaka adalah pahang.
Al maklum adik beradik belah suami tak ramai.tapi kalau dah berjumpa meriah jugak.cuma saudara mara belah suami jelah yang ramai berbanding dengan aku nie

Oklah korang...selamat menjalani ibadah puasa dengan ikhlas dan sabar.selamat berhujung minggu.
Lusa isnin..so happy blues monday..

Post a Comment

  1. he3..best jga bila dh khwin ni =) boleh gilir2 balik raya..xdelah tiap2 thun suasana raya sama je..slmat berhujung minggu

    ReplyDelete
  2. farah luck sbb umh mak ngn mil dekat jer..selalu mmg pagi2 umh mak dulu then tgh hari ke rumah mil pulak..;p

    ReplyDelete
  3. selamat balik kampong ..hurmm...saya nak balik kg jugak ... :3

    ReplyDelete
  4. untung dapat balik raya tu...
    yang penting dapat jenguk family

    ReplyDelete
  5. Kami ni tak pilih lag I nak rays mana....

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa dan berhujung minggu..

    ReplyDelete
  7. selamat berhujung minggu dan selamat berbuka :)

    ReplyDelete
  8. Dekat kedah, sekolah hari nie. huhu. hujung minggu saya, semalam. hehe xD

    btw selamat berhujung minggu dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  9. Biasanya raya pertama di kg kedua-dua family..adil dan saksama..hehe

    ReplyDelete
  10. Sudah menjadi sebahagian perkara penting dalam rumahtangga, penggiliran pulang beraya.
    Itulah tandanya toleransi dan saling bertolak ansur dalam mencipta kebahagian berumahtangga.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top