15
Assalamualaikum

Wah!!..rase seronok kan bila ada seseorang yang akan buat suprise party kat kita...Rase kita disayangi dan dihargai gitu..
Ceritanya tentang birthday kakak ipar semalam.walaupun umur dia sama dengan umur aku,tapi bila kahwin dengan abang aku nie.of course la kena panggil kakak kan???

Emmmm....dah tua dah..Moga selalu gumbira ye kakak ipar...

Semuanya telah dirancang oleh suami mu tu..cuma kesiannya..video suprise part telah di delete sepenuhnya oleh anak mereka yang konon-kononnya nak ambil gambar mase tu..adeh!! penat betul buat kejutan..Hape pun tarak!!

yang menjayakan suprise party of course la aku.Sebab aku tinggal selang 5-6 biji rumah je di taman yang sama.Senang nak berbincang..Seronoknya dpt makan kek ice cream..Selama nie, abang aku xpandai pun tempah-tempah kek..

Monday blues hari nie..
layan jelah skit sebanyak gambar blur nie..hehe






Tuan tanah kedaung mesti lah ada kan...hehehe




Jarang betul botak nie nak bergambar...susah ni nk sruh dia bergambar

sweet sangat ler tu...


Banyak lagi gambar yang aku tak upload..Sebab banyak candid..no..no..no..


**actually gambar abang aku nie memang sebiji arwah ayah aku..rindu kat dia..







Post a Comment

  1. selamat hari jadi kepada kakak ipar.. semoga dipanjangkan umur dan dirahmati Allah selalu.. :D

    ReplyDelete
  2. kak ipar sis dari gambo pertama sampai yg last pesen senyum tak berubah...cenggitu gak hehe. Tapi sweet....eppy belated besday to her (^_^).

    ReplyDelete
  3. bestnya kalo ada yang buat seprais kat kita jugok..huhu..mau nangis terharu..

    ReplyDelete
  4. congrats and terima kasih...

    http://www.bubblynotes.com/2013/07/june-2013-love-me.html

    ReplyDelete
  5. oh tidak..video kenangan terdelete huhu...

    ReplyDelete
  6. betullah kalau ada yg sudi buat susprise menang suka haaaa

    ReplyDelete
  7. Baguslah Ida sebaya dgn kakak ipar. Nampak dia seronok dah terkena surprise:)

    Selamat ulangtahun kelahiran buatnya.

    ReplyDelete
  8. Hubungan kekeluargaan sesama adik beradik serta ipar akan lebih erat jika ada aktiviti sebegini. Memang best!

    ReplyDelete
  9. selamat hari jadi kepada kakak ipar akak.. semoga dipanjangkan umur dan dirahmati Allah , senyum sokmo

    ReplyDelete
  10. wah bestnye kalo sambut birthday cara mnegejut gitu huhuhu...nmpk sweet sngt~

    ReplyDelete
  11. Mmg la best kalau ada org buat surprise kat kita..dok tunggu kot2 ada la surprise utk i 12hb nie...hehehe

    ReplyDelete
  12. sronokkan dapat suprise mcm ni.. tahun ni pun deno dpt suprise... bulan 5 bari ni :)

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday for your sister-in-law..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top