28

Assalamualaikum

Selepas habis drama sebenarnya saya isteri dia, kini beralih pulak dengan kampung girl.
Yang pasti ramai yang sedang menonton cerita nie.

Amacam..best tak...sebelum tu happy weekend kat korang esok ye..besok dah boleh shopping raya.Tu bagi yang dah bergaji je.Yang belum gaji tu duduk rumah diam diam jerk.
Dah boleh hias hias ape yang patut.bersihkan apa yang patut.buat 5S.bukan kat office je kena 5s.Kzt rumah pun kenz jugak.

Harinie aku dapat kad raya dari shida tau..hehe..thanks...jom singgah blog beliau. Www.duniashida.com

Dah start..sambung esok...

Post a Comment

  1. hahahaa.. nasib baik tak terjebak dengan drama tu.kalau tak, tak pasal2 je.haha

    ReplyDelete
  2. cik akak memang tonton...best gak jalan citer tu...mantap :)

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Lana la tu yg kena duk rumah diam2,hukk (-_-)

    ReplyDelete
  4. ohhh.. suka layan citer ye.. jiwang nih..

    ReplyDelete
  5. ramai cakap akim pandai berlakon :)
    nnty nak tengok la ^^

    ReplyDelete
  6. aiza tak ikut lagi cerita tu.. ramai yang cakap drama tu best..

    ReplyDelete
  7. dari dulu suka lakonan nad...ada pulak akim lagi bestlah he3..

    ReplyDelete
  8. Mmg best citer tu.. Novel dia pun best.. Suka sangat tgk nad and akim buli sesama sendiri.. kadang2 senyum sengsorang bila tengok citer cenggitu..

    jemput komen sikit
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/07/new-website.html

    ReplyDelete
  9. best cita tu. klau bca nvel lg best huhuu

    ReplyDelete
  10. kebanyakkan cerita adaptasi novel best-best kan.... ^_^

    ReplyDelete
  11. he3 best juga citer dia =) wlwpn xtgok penuh

    ReplyDelete
  12. akak pun tgk semalam..hiihih

    psst..
    jom try rasa rempah masak hitam
    mana tau membuka selera puasa ni,
    atau tuk raya nnt..
    tq

    ReplyDelete
  13. okey x cter tu..xsmpat nk tgk g..

    ReplyDelete
  14. @Nao Mei
    betul tu cik akak...memang tak rugi pun

    ReplyDelete
  15. @Nadia Diana
    so far akim berlakon mmg not bad la...

    ReplyDelete
  16. @izan mama mia
    bestkan...
    rempah masak hitam tu boleh tahan jugak tengok kat blog..insyallah

    ReplyDelete
  17. belum shopping raya la... huhu

    ReplyDelete
  18. Tgh sibuk buat biskut raya skrg ni..∩__∩

    ReplyDelete
  19. kita dah lama tak tengok citer bersir coz bila selalu miss..boring..terus tak tengok..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top