27
Assalamualaikum

Eceh!!! tajuk entry entah pape jerk..Ade kesah..hihihi

Nak mintak tolong sangat kat korang yang lebih otai dan arif bab2 koding menkoding nie..Maklum ler,,Aku memang fail bab2 koding nie.

Kalau korang tengok kotak komen aku nie,,Sila tengok sekarang...Memang takde komen kan..Maksud aku entry uang lepas la..Yang korang dok komen tu..Pastu kalau aku ada masa,aku akan reply komen korang tu..Maknanya aku berbesar hati dengan komen korang tu..yang tak reply komen korang tu bukan sebab kecik hati..tapi kurang masa..Merapu lagi..hik..hik..

cer korang bandingkan komen ni..aku nak komen yang macam nie,bawah komen korang ,aku boleh reply..macam nie

sila besarkan untuk mengelakkan korang kerabunan

komen aku akan jadi macam nie..maksudnya komen yang aku reply takkan ada dibawah orang yang komen tu..erk...korang faham tak nie...
haaaa...kan...fahamkan..

please tolong aku eh...macam tak best je reply message aku tu dok kat bawah sekali...mencik ar..



Post a Comment

  1. Waalaikumussalam.
    Apa kata awak cuba tukar setting comment daripada popup window kepada embedded?
    Rasanya kalau guna embedded comment, comment yg kita reply satu persatu akan ada pada bawah setiap nama pemberi komen ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sedang mencuba dan hasilnya.....

      Delete
    2. thanks fatin..ooo...maacam gitu rupanya...

      Delete
  2. kita pernah jadi macam ni aida..memang takda mood masa tu nak reply message..tapi sekarang dah ok..

    Kalau aida guna template thesis macam kita, just follow tutorial ni..memang jadi..

    http://thesisforblogspot.blogspot.com/2012/08/highlight-author-and-threaded.html

    ada a few lagi, aida boleh google cara-cara nak active reply comment. then follow dia orang instruction.

    Cuba dulu ya..harap-harap ok..

    ReplyDelete
  3. dah jadi...hehe..thanks korang..barulah seronok sekarang nie..

    ReplyDelete
  4. kenit pun pernah kena macam ni dulu...jenuh try and error. Akhirnya.....tadaaaaaa! hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Selesai masalah yer sis ☺☺

    ReplyDelete
  6. Malu bertanya sesat jalan...jika bertanya kan ada saja yg dtg membantu..hehe
    Dah happy sgt la nih :)

    ReplyDelete
  7. kan dah ada yg bagi bantuan tu hehehe

    ReplyDelete
  8. wah.. mohon buat tutorial.. lepas tu bagitau kat saya tau. saya pun nak macam ni jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pandai nak bertutorial..ni pun orang ajar boni

      Delete
  9. Alhamdulillah dah selesai ya..:)

    ReplyDelete
  10. mama bab coding pun ke laut gak.. tgk komen mama, adui.. nak tukar un tak reti..

    ReplyDelete
  11. eh Nad ade kat gambar tuh keke
    actually Nad pun sama . dia tak ada reply yang macam awak mahu.. sobs tapi nad guna kaedah laen. tak tau da nak betulkan macam mana. ada ramai bagi tips kat atas comment nad nie mgkin nad bole guna kan kot :)

    ReplyDelete
  12. saya lagi sadis . tetiba button reply x der kat ruang komen ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah....akhirnyer menjadi jugak...

    ReplyDelete
  14. Salam..mohon bantuan..produk elken kington yg air 2 ke?

    ReplyDelete
  15. emmm.. dneo nak tolong pun tal tahu... sori kak...

    ReplyDelete
  16. zizie guna je yang simple template berikan.. xde nak usik coding comment, sebab takut jadi lain.. hehe.. tu,dah jadi, tahniah :D btw, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  17. Pernah request CJM buat kotak komen mcmni.. Tp katanya kalau nk kotak komen cmni xleh buat kotak komen cantik..so terpksa kuburkan niat nak kotak komen mcmni..:)

    ReplyDelete
  18. syukurlah dah selesai.. aiza kalau bab coding ni selalu google cari tutorial orang je..

    ReplyDelete
  19. Haaa ni dh jadi =) bru nk ajar ho3

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top