11
Assalamualaikum


Merujuk kepada entry SINI...Memang belum berkesempatan untuk menziarah adik aku tu.
Kesian Dia..Harap-harap hujung bulan nie dia balik kampung.Boleh tengok anak dia..Cubit-cubit pipi baby boy tu..boleh cium-cium pipi dia.
Aku paling suka cium bau baby..orang kata bau baby tu macam bau syurga..Wallahualam..

Hari nie aku nak share pic dan juga nama yang diberi oleh mama ngan papa nya.Ikutkan dulu papanya suka sangat dengan nama ADAM..Tapi tak tau kenapa bila dah keluar seorang lelaki,lain pulak namanya.
Mybe Aura daripada Ahmad Nabil si telinga capang tu..hahaha..sorry Nabil..Siapa Nabil..alah...nabil yang pengacara MELETOP tu..Seorang pelawak..Jangan anak saudara aku nie suka melawak sudah la..

Nama diberikan ialah...Mohd Nabil b.Hazri..Lahir dalam bulan kemerdekaan..

Nilah dia orangnya..


comel tak kita..
Makngah dah tak sabar nak tunggu Nabil balik nie...

nasib baik jauh..kalau tidak makngah dah pi ambil dah..hehehe...


Morning Ols...

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top