16
Assalamualaikum

Selamat hari raya....hehehe...bagi la sebulan cuti pun masih tak puas lagi nak bercuti..
Hari nie hari pertama setelah sekian lama cuti..ada yang sambung cuti lagi ker.En.husband pun masih bercuti lagi..Dalam keaadan yang kurang sihat lagi hari nie,ku gagahkan jugak untuk bekerja,sebab cuti dah xde lagi.Nak amik mc pun rasa macam sayang pulak..Faham-faham la kalau kerja swasta nie macam mane kan..

Pe citer raya korang,,seronok tak..bagi aku,ada keseronokkan,kepenatan yang amat sangat pun ada..
Di tambah pulak,kurang sihat raya ke tiga hingga la nie..Apa taknya setiap kali beraya rumah saudara mara,dihidangkan air bergas dan ais..adoyaiii...terpaksa jugak ditelan..uhuk...uhukk...

Rasa nak rehatkan diri kat rumah , tapi memandangkan taknak menghampakan adik beradik yang lain,terpaksa lah gagahkan diri untuk berkonvoi sama...Last-last 2-3 hari nie asyik telan panadol je..

Blog memang lama tak terusik,Nie lah baru dapat menjengah blog yang dah berhabuk nie.
Pageviews pun menurun..tapi ada jugaklah seketoi dua yang menyinggah..thanks tau buangkan habuk kat blog nie..hehehe....

of course hari nie penuh meja dengan lambakkan kerja yang di pending dari start cuti hinggalah sekarang..
ok see u soon ye...

Post a Comment

  1. Salam Syawal Ferd. Bonda pun rasa tak cukup cuti je ni... ;-)

    ReplyDelete
  2. memula start keje ni memang la cam lemau..hukhuk

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya
    Sop pun masih mood raya.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu habis raya nie..habislah mood beraya...ahaks

      Delete
  4. get well soon Kak Eda, Farah pun back in action today... he he he...

    ReplyDelete
  5. selamat kembali berblogging...Salam Aidilfitri juga

    ReplyDelete
  6. Salam Aidilfitri...
    Semoga ceria sentiasa dan slmt kembali :)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya, maaf zahir batin ye =)
    kita masih bercuti tapi sambil makan ubat2 dr hospital..

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfiti :)

    ReplyDelete
  9. aiza pun baru berpeluang untuk membuka blog.. selamat kembali bekerja.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya kak..eca pun mood raya langsung xde...raya pertama berhabis je makan, esok2 paam2 la...tandas jadi POJAAN.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top