Nuffnang FoodFest 2013

17:15

Assalamualaikum


Bila terbaca di blog Mrs.Secretary.Check Emel...tengok-tengok ada invitation dari Nuffnang.
So sesiapa yang berdekatan tu boleh la menghadiri event nie.Pasti ramai blogger yang hadir...Dapat la jumpa rakan-rakan blogger yang lain
Better Check emel korang ok!!

Tarikh dan Masa seperti di bawah.
Date: 5th of October 2013 (Saturday)
Time: 4.00PM – 10.00PM
Venue: Blue Atrium, Sunway Pyramid

slide2
Apa yang best tentang event ini :-

  • Social Media Currency
  • 50 food stalls
  • Cooking competitions
  • Food photography workshops
  • An evening of tastebud-tickling fun!

Maklumat lanjut disini RSVP Nuffnang

slide3



You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. acik dapat invitation jgk ...ermm sekarang kat kampung tak dapat pergi

    ReplyDelete
  2. kite dapat jugak KSD.. carik member nak gi.. >.<

    ReplyDelete
  3. best nyaa. belum cek lagi. sekarang kat segamat. ;'( nak ikoddd.

    ReplyDelete
  4. hai..dapat jugak..tak tau lagi nak pegi ke tak..dah la ade kat melaka ni...kena naek kl la nmpknyee

    ReplyDelete
  5. Wah, congrats dpt undngn nuffnang..:)

    ReplyDelete
  6. dapat jugak invitation...tp segan la nk pegi. xkenal sape2

    ReplyDelete
  7. Memang best dapat makan percuma dengan tw(eat) sahaja.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

.

Like us on Facebook