10
Assalamualaikum


Bila terbaca di blog Mrs.Secretary.Check Emel...tengok-tengok ada invitation dari Nuffnang.
So sesiapa yang berdekatan tu boleh la menghadiri event nie.Pasti ramai blogger yang hadir...Dapat la jumpa rakan-rakan blogger yang lain
Better Check emel korang ok!!

Tarikh dan Masa seperti di bawah.
Date: 5th of October 2013 (Saturday)
Time: 4.00PM – 10.00PM
Venue: Blue Atrium, Sunway Pyramid

slide2
Apa yang best tentang event ini :-

  • Social Media Currency
  • 50 food stalls
  • Cooking competitions
  • Food photography workshops
  • An evening of tastebud-tickling fun!

Maklumat lanjut disini RSVP Nuffnang

slide3



Post a Comment

  1. acik dapat invitation jgk ...ermm sekarang kat kampung tak dapat pergi

    ReplyDelete
  2. kite dapat jugak KSD.. carik member nak gi.. >.<

    ReplyDelete
  3. best nyaa. belum cek lagi. sekarang kat segamat. ;'( nak ikoddd.

    ReplyDelete
  4. hai..dapat jugak..tak tau lagi nak pegi ke tak..dah la ade kat melaka ni...kena naek kl la nmpknyee

    ReplyDelete
  5. Wah, congrats dpt undngn nuffnang..:)

    ReplyDelete
  6. dapat jugak invitation...tp segan la nk pegi. xkenal sape2

    ReplyDelete
  7. Memang best dapat makan percuma dengan tw(eat) sahaja.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top