18
Assalamualaikum

Alhamdulillah,syukur kehadrat Allah kerana dengan limpah kurniaannya,maka lahirlah seorang putera dalam keluarga kami.

Berkat doa dari ibu dan ayah untuk mendapatkan anak lelaki akhirnya tercapai..
Betapa terujanya aku pulak sebagai makcik kepada anak kecil ini,apabila mendapat berita tentang kelahirannya.

Dalam keluarga besar kami,memang kebanyakkan anak saudara perempuan.Ada 3 orang sahaja lelaki.Sekarang bertambahlah seorang lagi hero untuk dibuat gaduh.

Allah belum lagi mahu perkenankan doa aku untuk mendapatkan zuriat sendiri.tapi dengan hadirnya seorang lagi anak saudara,dapatlah aku menumpang bermanja sebagai ibu.

Sedih dan pilu tu memang tak boleh nak elak..Tapi apa kan daya,Aku hanya hamba ALLAH yang redha atas ketentuannya.
Tahniah untuk adik aku tu..xsabar nak tengok baby boy tu..mesti cute dan cantik macam papa ngan mama dia..I'm happy for you sis...

Post a Comment

  1. tahniah.. semoga lepas ni giliran awak pulak.. amin.. phm perasaan tu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah....InsyaAllah nnt ada rezekinya.

    ReplyDelete
  3. tahniah atas kelahiran little prince itu... nanti ada anak sedara baru juga kak eda, from me... *_^... kak eda jangan sedih yer...In Shaa Allah ada rezeki tu... cuma masanya jer kita tak tau bila... yakin pada janji Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah amin....nie tengah tunggu sorang lagi anak buah nie..bile agaknya nak keluar..awal tahun ker..

      Delete
  4. Tahniah dengan kehadiran orang baru.. =D

    ReplyDelete
  5. tahniah..in shaa Allah,lepas ni rezeki awak pulak..;)

    ReplyDelete
  6. congrats! bestnyer ada baby kat rumah... Mesti rumah ada aura bahagia, banyak senyuman... bestnyer!

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. dlm keluarga sy pun ramai perempuan termasuk sepupu2 semua. Sy prnah merasakan perasaan tu bila dpt sepupu lelaki yg baru. Walaupun jarak umur berbeza, tp seronok sgt.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top