32
Assalamualaikum


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Post a Comment

  1. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  2. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah menyinggah tadi...tq singgah sini ye

      Delete
  3. Dari segmen yang sama. Done followed #1302. Follow back ya =)
    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  4. Kunjungan balas...

    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html?m=1

    Tq ye sudi dtg uma akak.. jemput join contest ye! :)


    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/5years-blogs-birthday-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  5. salam, singgah dr segmen yg sama...done follow u

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen kak mia jugak..done follow dan gudluck ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.jp/2013/08/jepun-dan-pendidikan.html

    ReplyDelete
  7. good luck, anne skrg x smpt nk join2 dah :)

    ReplyDelete
  8. hi thanks yea, Qeela dtg singgah balas kunjungan dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen jugak ye! :D

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  9. Salam tuan rumah! Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama... Follow sini dah lama.. =) Salam kenal lagi sekali lah ye.. Hehe.. Mieza nak buat bloglist lah untuk peserta2 segmen kak mia ni.. Jom support sesama blogger! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  10. singgah kunjungan kat sineh....hehehhehe...

    ReplyDelete
  11. semoga blog ktia berjaya direview :P

    ReplyDelete
  12. Membalas kunjungan...selamat bersegmen..done follow..terima kasih singgah blog saya.
    "SELAMAT HARI RAYA"

    ReplyDelete
  13. Assalammualikum...kisahdairy,

    mselim3 datang dari segmen yang sama, follow dah blog nie,,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  14. yippi...
    gud luck..
    samo2 tunggu result nnti :)

    ReplyDelete
  15. http://www.mizisempoi.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan cni... :)

    jm join giveaway ni? hadiah rm250 http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  19. balas kunjungan ^_^ da pena follow awk ^_^
    happy blogging ya

    ReplyDelete
  20. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top