17
Assalamualaikum

First of all, harap korang tak monday blues hari nie.Tajuk nie bukan macam perlawanan bola sepak ok..
Tajuk nie aku buat untuk mengingatkan aku hari nie hari untuk aku blogwalking dan bloghopping di blog2 peserta-peserta segmen bublynotes dan mialiana.com .Blog kegemaran aku nie tau...hehe..

Kepada korang yang ingin menyertai segmen nie boleh la join sekarang.Tapi!!! hanya untuk segmen ini sahaja okeh..

                                      

Manakala untuk segmen nie SORRY!!!..sudah tamat sebab kalau korang baca tajuk entry nie
korang dah faham ek..

so..faham ke tak..tak faham tanya ok..
Nie dah tak boleh nak join..
TAPIIIII!!!!.. kalau korang rajin dan korang adalah blogger...mesti korang amik inisiatif nie untuk korang blogwalking ke blog peserta-peserta nie kerana kak mia dah senaraikan semua peserta dalam satu list..
So,xkisahlah kan korang join ke tak..Janji korang singgah menjenguk kawan-kawan yang lain..

Hari nie,dah aku setkan untuk bloghopping dan blogwalking kat blog peserta-peserta segmen nie,sebab semalam memang xde kesempatan pun nak jenguk blog..Segmen kak mia tu pun curik2 masuk bilik jap...hehe.


Post a Comment

  1. Farah pun join jugak..gud luck yer.. ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum . balas kujungan :D

    ReplyDelete
  3. cik akak pon join juga..kecuali farah punya lom join lagi...hihi

    ReplyDelete
  4. Semoga matlamat tercapai dan berjaya!

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen dan semoga berjaya.. aiza tak sempat nak join yang kak mia tu.. hari ni baru berkesempatan untuk online.. yang segmen farah tu insya-Allah nak join juga..

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  8. wah banyak tu nak kena BW n BH ..gud luck n be a gud supportive blogger.

    ReplyDelete
  9. betol2..terfkir jgak nk bw =) bgus segmen mcm ni..

    ReplyDelete
  10. selamat berblogwalking ye kak :)

    ReplyDelete
  11. rajinkan diri untuk blogwalking ye.hehehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..Salam perkenalan..membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top