44
Assalamualaikum


Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

Post a Comment

  1. thanks for joining Kak Eda, nanti Farah update senarai peserta dan tinggalkan link kat sini ek? love you... *_^

    ReplyDelete
  2. good luck kak, selamat bersegmen :) cm best

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen & gud luck.. nnti farah pun nak join jugak la..;p

    ReplyDelete
  4. slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. jogging pagi disini dari segmen yg sama...selamat bersegmen sesama kita hehe :)

    ReplyDelete
  6. Morning..saya pun dah join

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum yangg. selamat bersegmen. insyallah nak join gak. hehehe :)

    ReplyDelete
  8. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya, salam perkenalan & selamat bersegmen.

    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  10. Salam 9 Syawal Aida...Ziarah sini dari segmen yang sama..good luck ya..

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yg sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Done follow sini #1296. Jom terjah blog Tiey jugak. Thanks

    ReplyDelete
  12. singgah sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. dr segmen sama^^ done follow kamu..jom jenguk cik anis n betukar2 pendapat ^^

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama juga...
    Done follow.selamat hari rayeeee
    :):);)

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  16. hai..hai..Diyanahani disini!! Salam perkenalan.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  17. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  18. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yg sama :)


    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  20. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  21. selamat bersegmen dan selamat berblogging
    datang dari segmen sama... :)

    ReplyDelete
  22. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  23. yosh...
    shark blogwalking ker cni..
    gudluck~
    sama2 tunggu result :)

    ReplyDelete
  24. gud luck!
    sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  25. dari segmen sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  26. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  27. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  29. Salam. Datang dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Selamat bersegmen dan salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  30. singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  31. datang dr segmen yg sama...salam ukhuwah..

    http://mynameisnurha.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yg sama... http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  34. Selamat Bersegmen.....
    Datang lawat balik...

    ReplyDelete
  35. As salam..maaf lambat balas kunjungan.

    Salam perkenalan

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top