34
Assalamualaikum

Alhamdulillah....Apa yang dihajati selama ini telahpun tercapai..
Akhirnya Kisah si dairy bertukar domain..Kalau korang perasan,tiada lagi blogspot.di blog ini...
Sekarang dah bertukar kepada www.kisahsidairy.com..
pendek dan senang diingat ok...macm ler selama nie aku tak ingat..ececeh...
tapi macam sedih pulak...yelah..selalunya kalau key in kat url tu,mestilah letak blogspot.sekarang tidak lagi.


Thanks kat rakan blog yang tolong meng"suggestkan guna domain dari tututututut...

Thanks kat PCL n Mialiana.com..Nasib baik ada tempat rujukan.

Minta perhatian dan kerjasama dari rakan blogger yang meletakkan url saya di dalam bloglist mereka..tolong la saya utk ubah kepada .com ye..kot la korang tak dapat pulak nak cari blog nie..huhu..sedih saya..



jangan lupa untuk selalu singgah kat blog nie...thank you untuk korang..n big big hug untuk korang jugak..muakssss...



Post a Comment

  1. Tahniah...moga semakin maju huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Bestnya dah tukar domain. Teringin juga nak tukar ☺☺

    ReplyDelete
  3. Wahh..tahniah..kena tukarlah nampaknya ni..baru je lepas review blog kisah si dairy..

    ReplyDelete
  4. sy klik dari link url lama dari bloglist sy, rasanya tak jadi masalah kalau tak update pon..boleh dicapai lagi (auto convert). All the best..semoga makin bertambah2 sukses Blog Kisahsidairy..

    www.nazlee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuh..nasib baik..takut ler nanti tak dapat nak link ke blog nie..tenkiu PCL

      Delete
  5. wah! dah tukar domain dia...tahniah!..

    ReplyDelete
  6. ahniah Aida..Semoga lebih berjaya dengan URL baru...

    ReplyDelete
  7. Satu peningkatan di dalam blogging, ini maknanya semakin serius! Tahniah...semoga blog ini akan terus berjaya!

    ReplyDelete
  8. Wahh..tahniah! Nak jugak tukar satu hari nanti.. bole share caranye? :)

    ReplyDelete
  9. wah,, tahniah yer... sukanya mama.... :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. semoga bertambah jaya.. amin.

    ReplyDelete
  11. tahniah dah ada domain sendiri, semoga terus bersemangat untuk blogging.. aiza klik blog ni dari bloglist aiza, masih boleh masuk..

    ReplyDelete
  12. taniah....mesti lebih semangat nk berblogging lepas ini

    ReplyDelete
  13. semoga terus bersemangat ye kak :D

    ReplyDelete
  14. Bestnya dah ada domaim sendiri..Tahniah..;)

    ReplyDelete
  15. Bestnya dah ada domaim sendiri..Tahniah..;)

    ReplyDelete
  16. tahniah kak! deno baru ada domain sendiri hari ni^^

    ReplyDelete
  17. wahh tahniahh.. amal baru tukar tadi :D

    ReplyDelete
  18. wah =) teringin juga nk tukar..tahniah kak =)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top