15
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Hujan pagi nie.Memang lebat pun hujan kat sini...Wah seronok lah ye ada yang sudah bercuti tu.Aku last keje pun esok..Patutnya aku kena keje hari rabu tu,Tapi fikirkan nak buat persediaan ,terpaksalah mintak cuti jugak...nasib baik la hr bersimpati jugak dengan aku nie.Maklumlah tahun nie giliran aku pulak jadi tuan rumah..So kenalah buat persediaan awal...Al-maklumlah..perempuan kan..Banyak benda yang diorang nak fikir dah nak dekat-dekat raya nie.

Hari sabtu dan ahad lepas memang aku tak sempat nak update blog dan juga berjalan-jalan di blog sahabat handai...Cewah....ade ker sahabat handai tu..of course la ada kan..Semua yang komen kat blog aku,stalker ke..Semua aku kira sahabat  handai..musuh tu,insyallah,mintak jauhkan la..

Bila dah nak dekat-dekat nak raya nie,mood untuk kerja macam dah zero jerk...En.husband pun dah macam malas je nak bangun..hehehee

Hari sabtu dan ahad penat dengan kemas rumah,shopping lagi mana yang patut..Punyalah ramai orang hari sabtu tu dekat Jusco..nasib baik kami pergi awal..Taklah terkejar-kejar masa..Tu pun nasib baik sempat lagi berbuka puasa di food court jusco..Cadangnya nak berbuka kat luar la...tapi tak sempat..

Pada korang yang dah ondway balik kampung tu,berhati-hati ye..memandu dengan berhemah..Ikut laluan yang betul.Dan pastikan banyak rehat.Dah ngantuk tu sila-sila la berhenti ye..

Mungkin blog nie akan bercuti selama beberapa hari..agak-agak traffic dan pageviews menurun ke tidak...hehehe..Insyallah..kalau ada masa boleh jugak update entry baru..

Jom mulakan kerja dengan Bismillah..


Post a Comment

  1. sama jugak lah kesibukannya macam mama nih. sekarang buat kuih last minit pulak.. adoi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak buat kuih raya tahun nie...beli jer..skit-skit..

      Delete
  2. Kat tempat saya ni pun hujan lebat..selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. huna pagi-pagi ni yang lemah....selamat hari raya jugak syasya

      Delete
  3. selamat hari raya..nnti balik opis bawak kuih raye ok hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya..jangan lupa mintak maaf ngan akak..hahaha

      Delete
  4. **selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  5. sibuknya dekat ofis hari ni... eh...jom ke sogo kita...

    ReplyDelete
  6. Kakak pun masih kerja tau Eda..
    Memang pagi ini lebat betul hujan, tengok anak-anak pulak semua dah kat rumah lagilah macam malas nak start kereta pergi kerja.

    Selamat hari raya, maaf zahir batin dari kakak..

    ReplyDelete
  7. hehe..sume org kalut dah ngan persiapan raya..
    selamat hari raya juga utk akak..hati2 memandu balik raya nanti..hehe..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak, hehe sheila pun dah ada mood2 malas ni. hee tinggal kuih raya tak beli lagi. tahun sheila beraya kat rumah mak sheila kl ni. heee raya ke-3 baru balik johor, kampung suami. heeeeee. selamat hari raya in advance akak dan suami >_____________<

    ReplyDelete
  9. Have a good holiday and hari raya Aida..jumpa lepas seminggu raya ya..

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti dan selamat berhari raya kak.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top