16
Assalamualaikum


Bila nak masuk rumah baru nie..Dah terfikir pulak pasal nie..macam-macam gambaran dalam kepala otak aku untuk renovate dan hiasan rumah macam nie
Konon-konon nak Lving room macam ni




amboii..tak agak-agak..macam la rumah besar sangat
Pastu nak Dining room macam ni pulak




Tu belum dapur lagi..



lepas tu bilik utama pulak





stop berangan dan pi buat keje...hehehehe...happy sunday..happy weekend to alls..

see you in monday

Post a Comment

  1. Semua cantik..jap nak berangan jugak la..:)

    ReplyDelete
  2. Berangan sambil tengok buku akaun..cukup ke tak..hehe..

    ReplyDelete
  3. woaaa berangan dulu kot2 satu hari nanti akan dpt semua nie ^^

    ReplyDelete
  4. Haha.. sama la kita..berangan tak habis2

    jom tgk review
    http://cinta25hb.blogspot.com/2013/08/review-1st-segmen-singgah-blog-saya.html?m=1

    ReplyDelete
  5. wow berangan tak pe :) bestnya kalau dapat rumah macam gini cantiknye

    ReplyDelete
  6. Bab berangan tu perkara biasa lah tu.. Takpe. Kumpul duit sikit2, insyaallah one day. Dapat juga merasa

    ReplyDelete
  7. Mulakan dengan angan-angan setinggi langit, jatuh pun, masih setinggi gunung..:). Apapun, moga impian tercapai..

    ReplyDelete
  8. berangan utk capai cita2..xde masalah klu x sampai melalaikan.

    ReplyDelete
  9. Kalau kita living room no 3, dining room and kitchen and main bedromm no 2..ok tak..he..he..

    ReplyDelete
  10. banglo tuh der ...excited le tuh nk pindah

    ReplyDelete
  11. semoga mimpi jadi kenyataan.....huhu

    ReplyDelete
  12. ok seriously kenit nak sumeeeeeeeeeeeeeeeee yang di atas! haha. Memang cantek gila babeng betul interior dia buat la. Haihhh....sila somebody...sila sponsor kenit haha :D

    ReplyDelete
  13. mmg cantik..klu fiza mau x kuar umh cm tu...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top