Post a Comment

  1. wahhhh cantiknye :) best kalau dapat pergi :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya..tgk gambar2 ni teringin nak gi holiday la pula :)

    ReplyDelete
  3. bestnyer kalau dapat gi holiday kat sana...cantik sangat :)

    ReplyDelete
  4. wah bestnyer kalau dapat p kat sini yer !

    ReplyDelete
  5. wahh.... terujanya nak pergi sini, kalau ada rezeki tercampak lah... hihi

    ReplyDelete
  6. wah memang cantik...hihi...
    bilalah agaknya kita nak.....hihi

    ReplyDelete
  7. tak ada rezeki lagi..hehe insyaAllah satu hari nanti kan kan kan ..hehe

    ReplyDelete
  8. Malaysia pon banyak lagi tempat menarik yg tak sempat lawati..huhu, tapi ada pasang angan2 nak ke bercuti ke Bali..ok just berangan dulu...

    ReplyDelete
  9. Memang cantik...rasnya xdpt nak pergi, tp dalam negara kita pun apa kurangnya juga kan...Cuti2 Malaysia aje le

    ReplyDelete
  10. light effect yg buat tpt tu nampak sgt cantik ...

    ReplyDelete
  11. wow..terkejut sekejap..cantik gila..dari dulu sampai skrang nak pg bali tap tak pg2x..

    Jom terjah sini Mengatasi Masalah Kekeringan Idea Dalam Mengemaskini Blog

    ReplyDelete
  12. Bali satu-satunya tempat yang nak pergi sangat, tapi tak sampai-sampai lagi..cantikkan..

    ReplyDelete
  13. cantik =) kalau sy mstilh nk ke bali dulu..he3 hawai asia

    ReplyDelete

  14. Assalamualaikum Tuan/Puan.


    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

  15. Assalamualaikum Tuan/Puan.


    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

  16. Assalamualaikum Tuan/Puan.


    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum…
    Kami menawarkan pelbagai pakej menarik ke Indonesia untuk anda.Semua urusan kami lakukan.Dari urusan tiket,hotel,transport,makan dan pemandu pelancong semua kami sediakan untuk anda.Untuk group yang besar di alu alukan.hadiah menarik menanti anda.
    Tak perlu bersusah payah menguruskan group anda.Berikan senarai nama peserta dan tarikh perjalanan dan semua kami uruskan.Urusan di lakukan di Malaysia.Mudah dan selamat.Temujanji untuk urusan group yang besar juga boleh diatur.
    Hubungi saya di talian 0126665436 atau lihat di blog saya untuk maklumat lanjut.Banyak maklumat berguna untuk panduan anda.
    http://freelancetour.blogspot.com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top