20
Assalamualaikum

Acer Malaysia sedang melancarkan program rebat rm200 untuk pelajar yang ingin membeli tablet atau notebook.
Picture1
Rebate ini dilancarkan oleh Acer untuk membantu pelajar-pelajar yang memerlukannya.Rebate Rm200 ini adalah untuk pembelian Iconia W3 Tablet dan juga Notebook Aspire V5.
Picture2

Pelajar hanya perlu menunjukkan Student ID  untuk mendapatkan diskaun atas barangan ini.
Picture3

Bagi setiap pembelian yang dibeli,Acer Malaysia akan menderma paket makanan kepada  international hunger relief agency Stop Hunger Now.At least sambil korang beli korang menderma jugak kan..

Korang boleh melayari  Facebook Page  dan juga Fundraiser Page untuk keterangan lanjut.

Mesej ini dibawakan oleh Nuffnang.

Post a Comment

  1. wahhh..nice sharing kak =) boleh bgthu adik sy nnti..

    ReplyDelete
  2. huhu..iman bukan stdnt dah cmne tu hehehe

    ReplyDelete
  3. In khas utk student aje Eda. Kakak disqualified..

    ReplyDelete
  4. wah..beznye
    byk betul kemudahan yg disediakan utk pelajar kan
    alhamdulillah

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  5. sya nk apply lah kak nk beli lappy..haha

    ReplyDelete
  6. oooo..mun ada jugak terbaca pasal ni tadi..

    ReplyDelete
  7. untung jadi pelajar.. banyak betul kemudahannya..

    ReplyDelete
  8. kena singgah kedai acer ni. thanks for this info

    Entri Terbaru Di Blog: Besar Atau Terlalu Besar

    ReplyDelete
  9. untungnya jadi student.. aiza dah tua.. hehe..

    ReplyDelete
  10. bagusnya acer nie dermakan di bahagian kebajikan..jangan lepaskan peluang yang ada..

    ReplyDelete
  11. wah bestnya jd student hihi..singgah sini..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum....wah mcm best jer utk student okay la ni...:)

    ReplyDelete
  13. huk2.. nak jadi student lik lah.. dapat rebatee.. heeee..

    ReplyDelete
  14. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  15. Bestnya..Tapi dah tak jadi student lagi..camne tu..he..he

    ReplyDelete
  16. bestnye student skrg..rs cm nk jd student semula jer..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top