Post a Comment

  1. pernah.. hantar report error kat google.. tp 2 months after that baru ok semula..

    ReplyDelete
  2. kenit tak pulak kena cam tu sis, tapi kenit try nak buang background tu sampai skearang tak boleh. Dia takmo tukar jadi putih huhu.

    ReplyDelete
  3. akak tak tau..sbb akak dah malas nk edit blog...huhuhu

    ReplyDelete
  4. masalah apa ni, heee..sedang cuba memahamkan...

    ReplyDelete
  5. tak pernah lak, kalau kena pasti sy jadi blur

    ReplyDelete
  6. tak kena ngan prob camni, cume nk buh header tak bleh.. ke atau Nurul yg terror sgt? haha..

    ReplyDelete
  7. malas nak sentuh template blog, dulu pernah kena hang tak boleh buka blog...takut nak sentuh apa-apa lagi,.....

    ReplyDelete
  8. Tak pernah aida...tapi kadang-kadang URL ni memang ada problem pun..kena tanya pakcik google tu..

    ReplyDelete
  9. da lama tak edit part template designer tu,heee...

    ReplyDelete
  10. rasanya tak pernah lagi kak.. lagipun dah lama juga aiza tak edit template tu.. semoga semuanya kembali ok..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah pulak..rumit jgk ni..alaahai

    ReplyDelete
  12. xpnh lg kena mcm ni..sy tkot skit kalau nk ubat2 bnda yg xfhm..hu3, tkot hilang blog =) xpakar sgt..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top