Ada Masalah Dengan Template Blogger ke - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, September 17, 2013

Ada Masalah Dengan Template Blogger ke

Assalamualaikum


Aku nak tanye korang nie,ada tak korang mengalami masalah yang sama macam aku sekarang nie..

Template Blogger
kalau tak nampak sila klik 2 kali..





16 comments:

  1. pernah.. hantar report error kat google.. tp 2 months after that baru ok semula..

    ReplyDelete
  2. kenit tak pulak kena cam tu sis, tapi kenit try nak buang background tu sampai skearang tak boleh. Dia takmo tukar jadi putih huhu.

    ReplyDelete
  3. akak tak tau..sbb akak dah malas nk edit blog...huhuhu

    ReplyDelete
  4. masalah apa ni, heee..sedang cuba memahamkan...

    ReplyDelete
  5. lahai..susah la macm tu..

    ReplyDelete
  6. tak pernah lak, kalau kena pasti sy jadi blur

    ReplyDelete
  7. tak kena ngan prob camni, cume nk buh header tak bleh.. ke atau Nurul yg terror sgt? haha..

    ReplyDelete
  8. malas nak sentuh template blog, dulu pernah kena hang tak boleh buka blog...takut nak sentuh apa-apa lagi,.....

    ReplyDelete
  9. Tak pernah aida...tapi kadang-kadang URL ni memang ada problem pun..kena tanya pakcik google tu..

    ReplyDelete
  10. da lama tak edit part template designer tu,heee...

    ReplyDelete
  11. rasanya tak pernah lagi kak.. lagipun dah lama juga aiza tak edit template tu.. semoga semuanya kembali ok..

    ReplyDelete
  12. Tak pernah pulak..rumit jgk ni..alaahai

    ReplyDelete
  13. xpnh lg kena mcm ni..sy tkot skit kalau nk ubat2 bnda yg xfhm..hu3, tkot hilang blog =) xpakar sgt..

    ReplyDelete



Post Top Ad