18
Assalamualaikum

Semalam adalah 16 september bersamaan dengan cuti 1 Malaysia Bila dengar tentang cuti,aku rasa semua suka kan..Sebab masa tulah boleh diambil untuk bercuti bersama keluarga.Bukan senang nak ada cuti macam nie..So ambil kesempatan untuk bersama-sama lah kan..

Semalam aktiviti aku tidaklah padat mana,cuma semalam berkesempatan nak menziarahi pakcik aku yang di tahan wad kerana penyakit kakinya tu..

Selepas sarapan,En.husband da sruh siap-siap sebab takut nanti kalau dok lepak-lepak lagi kat rumah,memang tak pergilah jawabnya..

Pakcik aku ditahan di wad Barat Hospital Sultanah Aminah kerana penyakit yang aku kurang pasti..Tapi aku memang kesian tengok  kaki dia yang akan atau mungkin di potong.

pakcik aku nie bukannya ada kencing manis atau dena tapi boleh jadi macam nie..Aku pun confuse.

16 september

16 September
Maaflah kalau buat korang tak selera nak tengok
Sungguh aku kasihan dengan masalah beliau nie.Bermula dari lubang sekecil jarum,sehinggalah lama-lama menjadi hitam dan sangatttt..bisa..

Keputusan hari rabu nie,Sebab semalam pakar tulang dah tengok dan scan...yang peliknya di kaki pakcik aku tu,tiada denyutan dari urat nya..pelik kan..itu lah yang menjadi pelik oleh dokter tu..Siap geleng2 kepala lagi..

harap-harap kaki tu dapat diselamatkan dari dipotong..Risau jugak..kasihan melihatnya...Of course la isteri dia yang sanat sedih walaupun suaminya kata,takde pape,...jangan nangis...seorang isteri..mestilah ada perasaan macam tu kan bila tengok suaminya sakit.

lama jugaklah aku bersantai di sana sambil jumpa sepupu-sepupu aku yang lain..
lepas tu aktiviti meredah Country Garden Danga bay .Baca penuh entry disini 


Post a Comment

  1. sedihnya kak, mama doakan semoga beliau diberikan kesembuhaan ye..

    ReplyDelete
  2. Allahurobbi...semoga pakcik akak sembuh kembali...

    ReplyDelete
  3. Ya Allah... Eda kesiannya. Siapa pun mesti sedih kan. Tapi apa yg doktor kata penyakit tu Eda? Kalau tak potong boleh merebak tak. Sedihnya...

    Moga ada cara lebih baiklah hendaknya..

    ReplyDelete
  4. Kesiannya pakcik Ferd. Semoga segera sembuh.

    ReplyDelete
  5. alahai..siannyer...moga pakcik sis tak perlu menjalani hal tersebut..

    ReplyDelete
  6. Allah.. kesiannya.. carilah rawatan alternatif dulu.

    ReplyDelete
  7. sally doakan semoga cepat sembuh la ye...kesian pulak tgk...jgn la potong...sayu hati...

    ReplyDelete
  8. alhai kesiannya tgk pakcik, sakit tak terasa cuma penyedap rasa bg isteri tercintanya. semoga diberikan kesembuhan secepatnya amin ya Allah.

    ReplyDelete
  9. semoga ada keajaiban.....harap pakcik sis kuat semangat lawan sakitnya....

    ReplyDelete
  10. sama2 kita doakan kesembuhannyer yer

    ReplyDelete
  11. siannye
    moga pakcik sis sembuh dgn cepat
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  12. semoga cepat sihat dan sembuh..

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
  13. semoga pakcik kak cepat sembuh.. kasihan dia..

    ReplyDelete
  14. kesiannye pak cik , semoga Allah permudahkan urusan dan sembuhkan pak cik

    ReplyDelete
  15. Kalau dh Allah nak berikan dugaan penyakit tu kdg2 tiada sbb..tiba2 je boleh kena..semoga pakcik cepat sembuh..

    ReplyDelete
  16. hmm bhyanya semoga semuanya ok la..dia xpergi brubat kg ke?? hm main dgn doktor..tkot kena ptong je..

    ReplyDelete
  17. simpati saya tengok..semoga cepat sembuh ya

    ReplyDelete
  18. Kalau tak kena kencing manis, must be infection kan...semoga beliau tabah and segera sembuh...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top