15
Assalamualaikum

Insyallah..Bajet 2014 akan dibentangkan lagi 2 hari..



Kalau korang ada idea dan saranan untuk bajet 2014 nie korang boleh la menulis di sini

Mungkin ada antara kita yang boleh beri suggestion untuk bajet 2014.Kalau korang ada idea untuk di kongsi boleh la ke laman web ini ye..#Bajet 2014
Jika korang nak melihat idea-idea yang dikongsi di bajet 2014 pun korang boleh la melayari bajet 2014.Aku dah sediakan link untuk korang..

Post a Comment

  1. dah boleh agak apa issue yang akan di highlightkan... done clik2 nuffng yer

    ReplyDelete
  2. hu3..xsbar nk tgok ni =) ntah2 bape bnyk la ye yg hntar pendapat n idea..

    ReplyDelete
  3. itulah tak sbar :) agaknya pendapat atau idea apa yang jadi isu hangat ?

    ReplyDelete
  4. tak taulah apa lagi yang bakal naik dan berapa banyak kenaikan kan? hopefully biarlah yang tak membebankan kita rakyat...

    ReplyDelete
  5. Apa yang akan terjadi pada belanjawan kite pada 2014. Adakah mereka akan "berbelanja" secara adil atau tak. Sama-sama kita tungguuuuu :D

    ReplyDelete
  6. harap2 br1m yang di janjikan akan tetap di laksanakan..hehehehe..

    ReplyDelete
  7. tggu & lihat..x sabar nak tahu..

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak menanti pengunguman tu.. hehe..

    ReplyDelete
  9. Jom sama-sama berkongsi idea aida..and dah boleh agak isu apa yang akan di highlight...

    ReplyDelete
  10. kenit tengok part2 tertentu je haha. Tambah kalau bab gaji ni kan ahaks :D

    ReplyDelete
  11. Slalu suspend juga tengok Bajet ni.. lepas tu tengok apa reaksi org lepas tu, ramai mengeluh ke atau memuji.. hehee

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top