Post a Comment

  1. Sama jenis plak botol kita tapi kaler pink ;)
    kita pun susah nak minum banyak air masak
    padahal baik untuk kesihatan kan :)

    ReplyDelete
  2. zee pon sama kak bab minum air masak ni..kalo kat umah occay skit..kalo tempat keje memang tak sentuh..beli air manis jer la..minum sampai ke petang..tu yang sembelit tahap dewa..

    ReplyDelete
  3. Hehe nad mmg suka minum air kosong. :)

    ReplyDelete
  4. penting tu minum air kosong..hu3..kena amal selalu

    ReplyDelete
  5. laaa kita dah 1 liter habis kalau pagi pon..hehe

    ReplyDelete
  6. 1 liter tu kalau air oren cepat je abis...

    ReplyDelete
  7. Kes tengah tention ni...hehehe. Tak apa minum air kosong banyak - bagus untuk kesihatan :-)

    ReplyDelete
  8. aiza suka minum air.. lepas tu mulalah mencari tandas.. hehe..

    ReplyDelete
  9. akak boleh je...hihihi,,malah bertambah lagi...cuaca panas sgt sekarang ni kn byk minum air

    ReplyDelete
  10. byk minum air pun perut bisa buncit dong ... heheheee

    ReplyDelete
  11. kalau hujan mmg susah nk habiskan air kosong
    kalau panas, cepat je abis..lebih2 lg klo air tu sejuk..
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  12. kathy tengok keadaan juga...kadang2 langsung tak haus..kadang kala haus tak hilang2 walau minum berkali2...

    ReplyDelete
  13. entah nape kalau minum air suam bebanyak rasa muak pulak,kalau air manis tu laju je..

    ReplyDelete
  14. mama dulu masa mengandung kan sufi, doktor suruh minum lebih 4l sehari kak... sebab kita ngandung problem lah... :(

    ReplyDelete
  15. fae memang kena banyak minum air huhu

    ReplyDelete
  16. Dulu kita pun macam tu..tapi sekarang ni cepat aje habis..he..he..

    ReplyDelete
  17. laaa...sally suka minum air..hehehe...1 liter sekejap je..makan dgn minum...sally suka minum lg :)

    ReplyDelete
  18. cm fiza jugak.. masuk air byk.. tak lame mmg ke tandas berulang la..

    ReplyDelete
  19. Saya lebih suka minum air kosong/air suam ... 1hari 2 botol boleh habis huhu....Banyakkan minum air kosong musim panas sekarang ni..bagus utk kesihatan.

    ReplyDelete
  20. saya kalau air ada depan mata asyik minum je 10minit sekali..haha

    ReplyDelete
  21. lor...ingat ada masalah bekalan air...hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top