19
Assalamualaikum

Hari Minggu macam nie,bila dah tak de aktiviti nak buat,so malam nie aku layan jugak AF nie..

Nie pun sebab aku nak menjawab EN.SURVEY hehehe...
Lagi pun AF last nie macam tak mula-mula dulu..Masa tu mana ada astro rumah aku...Bila tiap tiap minggu keluar konsert AF nie,aku akan pastikan aku beli cd untuk konsert nie..Lagi satu aku bertukar-tukar cd ngan member...Tontong duit beli cd nie..Perghhh...taksub giler kan..
Tapi AF yang  nie memang tak rasa feel macam dulu la...

Out of topic la rasanya..hehehe..Cerita nya en.husband dah pun bertukar pada Wireless..Lagi menyenangkan aku untuk menonton tv sesambey layan blog..Boleh la sesambey tu jugak aku blogwalking di blog-blog mereka-mereka tu kan...hehehe..
Kalau tak,bila nak online mesti naik rumah atas(rumah dua tingkat)..so tak boleh nak layan tv kan...So sekarang anywhere and anyplace occay..

oklah tengah rajin nak blogwalking nie...jom..jom

Post a Comment

  1. Dah pakai wifi tu, blajarlah tukar password selalu...mesti ada gatal tangan nak hack wifi nanti haha...

    ReplyDelete
  2. pakai wifi mmg best la.. duduk corok mane dalam umah pun leh on9.. hehe

    ReplyDelete
  3. untung leee..pasni madah BW selalu n update blog le sbb da laju speednyeee..tumpang kt uma boleh x?heheh

    ReplyDelete
  4. kite pki wifi gak, mmg best tp tula banyak sangat yang menumpangnya secara percuma.. Kena la cek n tukar psword slalu =)

    ReplyDelete
  5. So far kita guna ok..memang senang ..anywhere and everywhere..

    ReplyDelete
  6. fiza pun pakai wifi kt umah.. sng.. hp, laptop sume ly connect

    ReplyDelete
  7. aiza guna broadband aje kak.. tu kadang2 nak blogwalking slow sikit bila internet slow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tak guna broadband sejak beli tab nie aiza...

      Delete
  8. makin syok la lepas ni on9 =) bg sy af kali ni mmg pelik skit..xbest sgt..xpnh lg sy tgok konsert dia smpai hbis..

    ReplyDelete
  9. saya pun pakai wifi..nK pergi mana2 pasang dlm kereta pulak..bawak ke hulu ke hilir..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top