12
Assalamualaikum

Baca tajuk entry nie aku rasa dah gumbira hati ni..sebab,ada hadiah dari blogger telah selamat sampai ke tangan aku..Walaupun segala surat menyurat telah ditapis oleh en.Husband..bhahahaha...Ingat wife dia dapat surat cintun..Itu dulu..sekarang Ali Cafe.Itu dulu-dulu,masa dia belum yakin yang wife dia nie blogger tegar...sangat....sekarang walaupun segala surat yang sampai kat rumah en.husband tapis,Tapi dia tahu,itu mesti hadiah dari blogger..Thanks En.Husband memahami minat wife u nih..

Haiii...xsangka dapat hadiah nie kerana aku adalah pengomen tegar blog mereka..Serius,aku datang jenguk entry dan komen bukan untuk rewards,tetapi adalah kerana,aku adalah blogger.blogger bukan untuk mengharapkan sesuatu.Bukan untuk di beri segala ganjaran.Tapi mereka yang memberi,dan mereka yang menerima ikhlas dalam berblogging dan menjengah rakan blogger lain.Bagi aku,apa yang mereka beri itu,satu penghargaan kerana telah  menghargai segala titik peluh mereka untuk mengarang sesebuah entry itu..Korang ingat nak tulis entry nie xmemerah otak ke..adoyaii..lain la entry copy paste...terasa sendiri ayat copy paste itu.Memerlukan ke"kreatif ' an sendiri ok..Sesuatu entry yang terbaik itu datangya dari mood dan juga idea yang memerlukan kita untuk mengkaji dan meneliti dari segala aspek tau...bukan main hentam keromo..

Dah..dah..panjang lebar pulak..Hadiah nie datangya dari blogger shida..Dah banyak dapat hadiah dari dia...
Rajinnya dia kan..hadiah nie sempena aku buat entry tentang kad raya .


Dan ini aku dapat untuk pengomen tegar dari blog khaty rabain


Thanks a lot kerana memberi penghargaan bagi aku..lepas nie bagilah viva pulak...bhahahaa....bajet retis sangat...ampunkan saya....bergurau di malam hari...






Post a Comment

  1. hehehehehe..wah..nak viva lak yer..bankrap la kathy..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. http://supermonitor99.blogspot.com/2013/09/simple-segmen-exchange-links.html bukan susah kita tekan-tekan je lah :D jum exchange links :D

    ReplyDelete
  3. Wah best dpt hadiah.. Tahniah :)

    ReplyDelete
  4. tahniah =) he3..bestkn dapat hadiah ni..smgat je rasa kih3..

    ReplyDelete
  5. akak...nmpak bookmrk basah..betul ke tu?sian akak ala musim hujan skg huhuu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top