photo BANNER_zpswdsz5amr.jpg
728 x 90

Facebook

Korang tau kenapa??

16:31 Siti Rohaida Yusof 25 Comments

Assalamualaikum

Hal inilah yang menjadi tekanan untuk aku..

Tapi aku mengambil keputusan untuk membiarkannya setelah aku tidak menemui jalannya...
Dah puas godek2..tapi tidak berhasil sama-sekali..

tension
ihsan google

Invalid url

25 comments:

  1. aik pelik semacam jer. cuba check dalam template kot2 ada url yg pelik2 n try delete. just in case, backup dulu template tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. kenapa ni? sheila tak paham...

    ReplyDelete
  3. Peliknya. Tak penah jadi macam tu.
    Try log out pastu log in balik.

    ReplyDelete
  4. wah pelik ni...pakai browser lain tgk camne..ok ke tak?

    ReplyDelete
  5. laa dah kenapa..ce tengok template

    ReplyDelete
  6. alamakkkk..ni yang kacau ni! hurmmm..kak aida kene rujuk pakar ni.

    ReplyDelete
  7. Aik pelik betul blog tgh upgrade ape2 ke? Hmm

    ReplyDelete
  8. oh kenapa kak?
    nanti story la kisahnya
    isi tabung sini

    ReplyDelete
  9. Kene blok pulak.. berat mcm ni..

    ReplyDelete
  10. Cuba tanya Kak Mia..apekehelnya tu?

    ReplyDelete
  11. dah try refresh n logout?

    sy tak pakar sgt bab2 cenggini. hewhew

    ReplyDelete
  12. kenapa boleh cam tu pula...huhu...
    kesian kak ida....
    habis sekarang tak cetel ke kak ida

    ReplyDelete
  13. apa sudah jadi?

    done klik iklan kat blog ni

    ReplyDelete
  14. what happen aida? so dah ok belum?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai