Korang tau kenapa??

Tuesday, September 24, 2013

Assalamualaikum

Hal inilah yang menjadi tekanan untuk aku..

Tapi aku mengambil keputusan untuk membiarkannya setelah aku tidak menemui jalannya...
Dah puas godek2..tapi tidak berhasil sama-sekali..

tension
ihsan google

Invalid url

You Might Also Like

25 Orang Komen

  1. aik pelik semacam jer. cuba check dalam template kot2 ada url yg pelik2 n try delete. just in case, backup dulu template tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. kenapa ni? sheila tak paham...

    ReplyDelete
  3. Peliknya. Tak penah jadi macam tu.
    Try log out pastu log in balik.

    ReplyDelete
  4. wah pelik ni...pakai browser lain tgk camne..ok ke tak?

    ReplyDelete
  5. alamakkkk..ni yang kacau ni! hurmmm..kak aida kene rujuk pakar ni.

    ReplyDelete
  6. Aik pelik betul blog tgh upgrade ape2 ke? Hmm

    ReplyDelete
  7. oh kenapa kak?
    nanti story la kisahnya
    isi tabung sini

    ReplyDelete
  8. Cuba tanya Kak Mia..apekehelnya tu?

    ReplyDelete
  9. dah try refresh n logout?

    sy tak pakar sgt bab2 cenggini. hewhew

    ReplyDelete
  10. kenapa boleh cam tu pula...huhu...
    kesian kak ida....
    habis sekarang tak cetel ke kak ida

    ReplyDelete
  11. apa sudah jadi?

    done klik iklan kat blog ni

    ReplyDelete
  12. what happen aida? so dah ok belum?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"