Post a Comment

  1. menarik jugak ni..boleh la buat tutorial macam mana nk buat kan..hee :D

    ReplyDelete
  2. hihihi, mama terperasan petang tadi...

    ReplyDelete
  3. Kita pun terperasan petang tadi aida..ingatkan kita yang tukar setting dia..nway kita suka coz nampak lebih kemas...

    ReplyDelete
  4. Hahaha... Seriously tak perasaan... Baru je check kat blog sendiri tadi...

    ReplyDelete
  5. ha ah . saya pun perasan . setiap blog yg saya komen , kotak komen dah jadi camni . diseragamkan kot ...

    ReplyDelete
  6. Dah berkurun, memang wajar diberi sentuhan yg lebih segar.

    ReplyDelete
  7. cik akak pun tadi kak....
    tengok je dah berubah...
    baru dua hari tak aktif..tengok je dah tukar :)

    ReplyDelete
  8. yep..suka jugak...simple & nice org kata..hehe

    ReplyDelete
  9. suka jugak :) simple dan kemas... kecik je kotak dia :)

    ReplyDelete
  10. Nad guna mobile pun kua yang sama. Tp slow sket :)

    ReplyDelete
  11. sy pun bru perasan =) tiba2 je bertukar..nsb baik mesra pgguna

    ReplyDelete
  12. sarah pun baru perasan..mklom la, skarang sebulan skali nak update pun susah.. btw, mintak support ye..join http://www.sararose.my/2013/09/jom-sertai-giveaway-desara-shop.html

    ReplyDelete
  13. yala.. saya pun baru perasan tadi.. ingatkan blog saya saja.. huhu tp xpe yg penting xmemeningkan kepala org yg nak komen kat blog kite kan.. hehe

    ReplyDelete
  14. betul tu kak.. suka kotak ni.. comel je..

    ReplyDelete
  15. Tulah sejak semalam dah bertukarkan.... sama je ngan yg dulu...kann

    ReplyDelete
  16. a'ah la kak, kenit pun perasan pagi tadi hehe. Rasa selesa komen camni. Memang ada perkembangan (^_^)

    ReplyDelete
  17. haha..iman bru nk tny.cmne nk buat?eceh3...tapi kalai pkai pop up window boleh ke

    ReplyDelete
  18. Suka jgk kotak komen smartphone version ni..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top