18
Assalamualaikum

Rasanya dah beberapa hari aku privatekan blog nie..Rasa semak fikiran bila tinggalkan blog nie lama-lama..
Buat yang bertanya kenapa aku nak stop berblogging tu,tidaklah untuk terus stop meninggalkan dunia blog nie.

Aku buat keputusan untuk privatekan blog nie kerana ada masalah dalaman yang aku tak boleh nak elakkan..mungkin juga stress bila apa yang aku buat tak menjadi..Akhirnya blog aku jadi tunggang langgang seketika.dari situ aku dah mula rasa tension yang amat sangat.Ada lagi masalah yang aku hadapi..Tapi mungkin masa tu aku rasa tension yang amat sangat dan terus privatekan blog.

Tapi tulah,bila fikir balik,dengan privatekan blog dan mendiamkan diri bukanlah jalan penyelesaian yang terbaik kan..aku hadapi lah jugak walaupun payah.

Hope korang tak lupalah akan kewujudan blog aku yang kecil nie....

Banyak benda nak aku share dengan korang..insyallah ada masa aku update lagi.banyak keje nak kena settle lepas beberapa hari aku amik cuti..hoho..
Happy blogging..

Post a Comment

  1. Assalam kak aida ku sayang...

    Allahurobbi...how are you dear? Is everything all right? kenit ingatkan kak aida dah stop terus...please don't. Whatever problem you are facing, remember Allah is always with you (^_^). Just don't please leave us here ok.

    ReplyDelete
  2. salam aida, tulah minggu lepas sy perasan tak boleh nak masuk blog ni... jadi sekarang ni dan seterusnya kira dah ok la ni... Blog KSD bagus tau, ada gaya tersendiri.. Selamat kembali dengan semangat baru.

    ReplyDelete
  3. hai.. mama nak masuk pun tak boleh hari tu,... :)

    selamat berblogging semula..

    ReplyDelete
  4. cuma orang hebat je yang bangkit kembali selepas jatuh..teruskan usaha ni..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Kuatkan semangat..selamat berbloging semula :)

    ReplyDelete
  6. jgn mudah putus smngat sis..welcome back..:)

    ReplyDelete
  7. Harap semuanya beransur melegakan dan selamat kembali berblog.

    ReplyDelete
  8. patut la semalam tak dapat buka..terkejut i

    ReplyDelete
  9. patutla x boleh buka.. fiza igt sis x nk fiza dtg ke sini dah..

    ReplyDelete
  10. Blogging bukan untuk menyusahkan. Jika ianya menjadi beban...bukanlah berblogging yang sihat. Lakukan dengan ikhlas dan bermatlamat. Jika minat dan jalinan persabatan di utamakan...pasti blogging amat menyeronokkan.
    Selamat kembali dan terus berblogging...

    ReplyDelete
  11. selamat kembali ..semoga Allah berikan kekuatan kepada kak ida

    ReplyDelete
  12. akhirnya akak kembali.. semoga kak kembali bersemangat untuk menulis.. :D

    ReplyDelete
  13. patotla bukak tak bula, private rupanya...
    harap dapat diselesaikan masalahnya..

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
  14. Assalam.. baru tau cerita.. Semoga diberi kekuatan & dipermudahkan segala urusan oleh Allah swt.. amin.

    ReplyDelete
  15. Jangan serabutkan diri dengan masalah ya. Banyakkan bertenang dan bersabar. Senyum selalu ya

    ReplyDelete
  16. bykkan bersabar ye kak..kuatkn smgat..pttlah 2hr lepas tak dpat terjah blog ni..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top