37
Assalamualaikum

Sedang aku menerjah blog rakan-rakan tadi,si Farah sedang update entry tentang CPUV yang baru diterima,
Teringin juga lah nak check mane tau kot-kot terlekat satu..Sejak akhir-akhir nie memang banyak BE yang melekat-melekat kat Nuffnang nie..Alhamdulillah...

sfcf

kot ler korang tengok iklan nie kat blog aku,tekan-tekan la sikit ye,hehehe,,,

Tu...baru je kot hari nie muncul...semalam takde pun..



Thanks mr.Nuffnang sebab beri kepercayaan kepada saya..hoyehhhh






Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak ida. alhamdullilah. murah rezeki akak. heeeeeee. nak rasa mee goreng kak ida juga :)

    ReplyDelete
  2. rezeki kak ida..tahniah ;)..kita tlg klik ya

    ReplyDelete
  3. murah rezeki..tahniah..klik2 ya..:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kak, rezeki Allah tu..

    ReplyDelete
  5. Tahniah..hehehe.. sama2 dapat.. farah klik jugak la,.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome farah...tadi singgah klik farah pulak..hihi

      Delete
  6. Alhamdulillah, tahniah KSD:) Wah, boleh tahan banyak juga awak punya CTR ye...mesti boleh earn banyak ni dari CPUV yang awak dapat kan..semoga terus murah rezeki..:)

    ReplyDelete
  7. wah.. banyak nye akak punye.. aefa tak tau ade ke tak. malas tol nk check hehe.. yeayy bole mintak blanje makan~ :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Tahniah. semoga terus dimurahkan rezeki ye :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Macam masyuukkk ja semuanya. Klik klik :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    tahniah kak
    besar CTR akak..hehe
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..tahniah jugak,hehe

    ReplyDelete
  12. saya pun nak sikit kak. share2 ah sikit sini.. hohoh

    ReplyDelete
  13. wah semua orang dok update nuffnang ya...murah rezeki semua..and tahniah aida..nanti kalau terjumpa kita klik kan ya..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, semoga dimurahkan rezqi.

    ReplyDelete
  15. untung laa.. zizie xpernah dapat.. rezeki tu :)

    ReplyDelete
  16. syukur ada rezeki masuk bulan ni. rajin2 tangan update entri ye. done isi tabung nuff awak.

    My recent post : Ajaib Tiket Soalan Nuffnang

    ReplyDelete
  17. Tahniah! boleh belanja makan..ahhaha

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah =) betol 2 kak..akhir2 ni bnyak pula BE yg melekat..rezeki2

    ReplyDelete
  19. Tahniah dapat rezeki CPUV... semoga bertambah2 rezeki lg

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top