17
Assalamualaikum

Lega rasanya bila dah boleh nak menaip entry.Tadi aku try publish melalui tab,tapi tak keluar-keluar..Mybe penggunaan internet dah berlebihan menyebabkan line slow.Hadoiii..

Rasa hilang segala kebosanan dari semalam.Apa taknya,bila tak boleh nak update entry,tak boleh nak buat kerja,dan tak boleh nak blog hoping kat blog2 korang..stress mak!!

Sebabnya adalah kerana server disini ada problem.Dari pagi semalam tak settle2 jugak..petang nielah baru kembali as a normal.Alhamdulillah..Walau kerja berlambak,aku akan settlekan satu-satu..janji no pending jon for next week..sebab next week ,hari pertama dalam seminggu tu,pagi2 aku dah kena publish report..Boss nak tengok anak buah dia nie buat keje ke tak..Tak pernah missed out satu pun kecuali aku ada emergency leave..Tapi gaji tetap tak naik..benciiii...

Tapi korang ada perasan  sesuatu tak dekat bawah nie  nuffnang ada sediakan Poll 2.0
macam aku nie
kalau korang nak try macam aku boleh check acc nuffnang korang..

Satu lagi,thanks kat nuffnang bagi BE kedua untuk aku..

kalau ada Iklan dari Digi tu..korang  rajin2 lah tekan yek...satu lagi sila jawab pertanyaan poll 2.0 aku tu ea...macam nak jawab soklan spm jerk..kacang je lah..hehehehe..

Eh...dah start nak blog hoping nie..join segmen rakan-rakan...mati akal rase sehari tanpa blog nie..adoyaii




Post a Comment

  1. byk soalan..sronok plak ble wt..hee

    ReplyDelete
  2. Woaaa nad cuba masukkan tp x jadi mgkin internet slow huhu

    ReplyDelete
  3. waaa,,,, bestnya dapat cpuv/be... tahniah ye, nanti mama klik klik ok..

    ReplyDelete
  4. wah nak masukkan jugak la...^^

    ReplyDelete
  5. Wahh dapat lagi, nanti kita klik2 ek :)

    ReplyDelete
  6. banyaknya soalan dia kak.. tahniah dapat BE baru..

    ReplyDelete
  7. ade kak :) sorry mula2 mmg prob tp kak blh klik jari ohsem sblh back to top tu tau ;)

    ReplyDelete
  8. ada yang baru ye..cik akak pon nak tengok juga lah :)

    ReplyDelete
  9. tahniah..dpt be lg
    ni yumida isikan tabung nuffnnag tu

    ReplyDelete
  10. selamat bloghoping dgn selesa ye KSD...tahniah CPUV nuffnang mebuatkan semangatt berambah2.

    ReplyDelete
  11. Tahniah dpt CPUV..nnti kalau farah nmpk farah klik k..;)

    ReplyDelete
  12. Tahniah dpt CPUV..nnti kalau farah nmpk farah klik k..;)

    ReplyDelete
  13. xtry lg buka nuff hrini =) japgi nk terjah..inshaa'Allah kak, kalau sy terjah sini, pasti klik2 utk akak..

    ReplyDelete
  14. nak pasang macam tue gak la huhu...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top