14
Assalamualaikum


Hari nie dah terpacak awal dekat opis..Pesan dekat En.husband kemas bilik sebab wifey nie nak keluar awal bekerja..Ececeh...Sebetulnya pukul 7.05 aku dah keluar hari nie.Bila dengar guruh beserta dengan kilat yang berperang kat atas tu,aku terus cepat-cepat bersiap sebab risau jammed teruk nanti..Selalunya aku keluar pukul 7.20 pagi..Tapi kalau time2 hujan nie aku keluar masa tu,confirm masuk keje pukul 8 lebih...dah kena potong gaji pulak.Walaupun rumah dan tempat kerja tu tak jauh mana,tapi ada satu tempat  tu,pepagi memang jammed..Aku pun tak taulah kenapa.Mybe ada traffic light kot..Sebab tu lah jammed.

Tak sempat mak mentua aku sediakan sarapan..Memang selalunya dia akan bekalkan aku sarapan..al-maklumla..kalau ikut aku sempat je sapu roti dengan kaya..Tapi dia lebih suka untuk buatkan mee goreng or nasi goreng untuk aku..kalau sabtu ahad aku lebih suka buat nasi lemak..

Out of topic ke nie..Oh tidak..sebab tajuk entry Selamat pagi.Dalam Keadaan Pagi.
Aku dengan template blogger di godam...Nak tahu baca dekat blog nie AKU BAHRAIN
Nampaknya ada yang suka buat kerja lebih masa nie..huiii..dasyat diorang nie...Cari duit di hujung jari..Aku pun cari duit di hujung jari..Keje aku tangan dekat keyboard je hari -hari..merapu lagi..

Eh...Aku dapat hadiah..nanti aku update ek...Nak blogwalking sementara tunggu loceng bunyi..
Happy blogging korang...Jangan lupa selalu singgah..Ok..

Post a Comment

  1. hai.. morning... hihi.. kan? mama pun dengar bunyi guruh tadi... kita kan duduk area sebelah menyebelah je.. hihi.. berjiran kita ..

    ReplyDelete
  2. singgah pagi dengar omongan pagi.klik2 iklan sony..
    :)

    ReplyDelete
  3. mcm lelah je sy nk bca..akak taip entri ni pn msti lelah kn..he3..dah mcm2 cter ada kt dalam..terkejar2 ke kak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...nasib baik fais perasan...omaiiii...memang pun...ini dinamakn entry belacan

      Delete
  4. Kakak tiap-tiap pagi pergi lagi awal Eda sebab bawa anak dara kakak terus ke sekolah dia. Belum pukul tujuh dah keluar rumah. Sebab itulah pukul 7:30 gitu kakak dah tiba office... boleh tengok blog dulu hihi...

    ReplyDelete
  5. selamat pagi dan selamat bekerja :)

    ReplyDelete
  6. selamat pagi...eh... tengah ahri dah...

    ReplyDelete
  7. Slmt pagi.. semoga sentiasa ceria :)

    ReplyDelete
  8. Salam pagi Selasa aida..have a good day k..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top