9
Assalamualaikum

Aku teruja dengan minah nie sorang..Aku pernah tengok dia berlakon dalam cerita apa ek..aku tak ingat...tapi sebentar tadi aku ada tengok keek farah,zulin farah ada buat pengacaraan dalam pelbagai bahasa...
rasa seronok pulak..

nie aku bagi link kat korang...cer tengok...memang superb minah nie.. keek Farah fauzana ...klik link nie ea..maklumla..aku tak boleh nak masukkan video tu pulak...


seronok aku tengok dan berkali-kali...lakonan dia pun best...
best sangat...hahaha




Post a Comment

  1. alamak...tak kenai la pulak heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg orang baru nie...tak banyak lagi lakonannya...

      Delete
  2. dia pernah jadi student saya sekejap di aswara, tapi mengambil langkah untuk terus ke industri, moga dia sentiasa berjaya di luar sana. sy pun tengok lakonan dia. cerita RAMADHAN YANG HILANG. BEST.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...pensyarah kat aswara ye..baru tau...

      Delete
  3. ha ha ha, memang melayan pun pagi tu kat HotFM... kelakar dia ni dan berbakat...

    ReplyDelete
  4. Tak perasan lah aida..nanti kita tengok..

    ReplyDelete
  5. aiza pun baru kenal lepas baca entri kak.. hehe..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top