16
Assalamualaikum


Tanda support blogger nie..Sekarang nie si Sheila nie ada buat satu segmen yang bertajuk Review Blog 2.0.
Kalau korang nak terpilih untuk di Review oleh Sheila nie,Just klik Banner awesome kat bawah nie yerk

sheila shahfiekry

Apa yang boleh aku perkatakan tentang Seorang Suri dihati suaminya ini bernama Sheila Fikri..No available lagi yerk..Seorang blogger.Seorang pekerja dan seorang isteri..hehehe..
Apa yang aku suka tentang shiela nie,dia sangat awesome,peramah,dan tak sombong..Setiap kali aku bagi komen kat entry dia,sure dia akan balas balik..kira macam blog hoping jugaklah..Aku dapat tafsirkan yang sheila nie jenis gila-gila skit..Kalau jumpa dengan dia lagilah gila ..maksudnya satu kepala ok..

Bilalah dapat berjumpa dengan blogger Sheila nie kan..Umur tak pasti sebab rasanya aku tua dari dia..
Apa pun shiela..Akak harap apa yang shiela impikan(mybe impian tu sama macam akak kot..nak dapat baby..hehehe..betul tak..sebaba terbaca komen dari shiela tntang tu)ooopppsss...

So,kalau korang nak join jangan malu-malu deh...tekan jer banner kat atas tu..

good luck..Sorry shiela kalau-kalau ada salah dalam entry nie..Big hug to you...

Notes dari shiela:-

Cer tengok apa yang korang perlu buat untuk direview oleh aku :-
1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye)
3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook

4) Kalau korang buat entri, [sebagai bonus] aku masukkan dalam bloglist 'Lovely Friends'. Jangan lupa buh sekali banner tak awesome aku tu. War-warkan kepada rakan semua yaa.

Sonang syaratnya? Review ni akan berlangsung sampailah satu tempoh yang tak pasti. hehehehe. Satu entri kemungkinan besar akan digabungkan 2 hingga 3 blog depends pada kemeriahan korang sudi nak join. Jom meriahkan aktiviti lapang aku ni. hahhahaa.  :)

Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak, heee Shahfiekry tu nama bakal anak kita, insyallah sekiranya dikurniakan zuriat. hahahahaha. thanks join kak. sayangggggg akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum. Sheila akan update senarai calon yang dah lulus semua syarat untuk direview dan yang belum cukup syarat lagi. sila follow blog Sheila sekiranya belum follow sebab Sheila tengok ada 45 blogger tak follow blog Sheila, so Sheila tak approved comment di ruangan entri Review Blog 2.0 :)

      Delete
  2. wah..beznye
    yumida dgn sheila pun agak rapat
    dia blogger sporting n peramah

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. dah mcm kawan rapat je =) good luck kak

    ReplyDelete
  4. good luck kak.. aiza pun baru join tadi..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top