3
Assalamualaikum

kalau korang wanita,korang mesti memerlukan ini untuk aktiviti harian korang..namanya menconteng bibir..hehehe...Siapa yang tak suka bibir cantik dan sentiasa lembap kan..Dan korang mesti perlukan lip balm untuk menghindarkan dari bibir korang menjadi kering dan kelihatan pucat.

Aku memang pakai lip balm kat office.maklumlah,kerja bawah aircond nie boleh mengeringkan bibir kita kan.

Lip Color pun aku pakai tapi time nak pi kerja je.Bila lipstick dah hilang,aku cuma tambahkan lip balm je kat bibir nie.
Crazy Rumors Apple Spice Lip Balm (0.15oz)
Nielah Lip balm yang aku gunakan sekarang,Sebenarnya selain dari rasa apple nie ada pelbagai rasa lagi tau.
ada perasa strawberry,Orange,Honey,Aku rasa ada 15 perasa kot..

Kalau korang nak tengok lagi banyak lagi la jenis perasa lip balm nie..
Korang boleh terus ke sini Hishop/Crazy Rumors

Kat mana korang nak dapatkannya? senang jerk..just layari laman web Hishop.my..or just klik je kat link atas nie.

Harga bagi lip balm nie hanya RM15.00 sahaja ok.sekarang nie tengah promosi..ada diskaun 20% tau...so cepat ye dapatkannya.

Lagi satu Lip color,aku memang suka sebab dia nampak basah-basah skit...macam lip balm jugaklah tapi dia ada color....hehehe..betulkan..
Crazy Rumors Sunrise Lip Color (0.09oz)
Nielah dia Lip color tu..kecil jer..boleh masuk poket dan di bawa kemana-man occay.
Kedua-dua produk ini dihasilkan dari bahan oraganik dan mempunyai bau dan rasa yang natural.

Lip color ini jugak boleh didapati disini  Hishop/Crazy Rumors
Harga untuk Lip color nie pun taklah mahal..Hanya rm20.00 sahaja..
so dapatkan lah cepat..just klik kat link Hishop nie sahaja..










So korang boleh dapatkan segera ye...


Jangan Lupa untuk :-
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Rating untuk product nie aku bagi  

Post a Comment

  1. suke jugak pakai lip balm ni sbb bibir selalu kering....

    ReplyDelete
  2. wah....suka giler..hahaha...:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top