8
Assalamualaikum

Hari nie aku nak share dengan korang tentang Product dari Hishop nie.
Satu lagi product yang aku nak share dengan korang tentang Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask.








Banyak kelebihan labu yang korang tak tahu kan..Labu kuning kaya dengan vitamin,serat dan antioksidan yang diperlukan tubuh.Ianya juga boleh menutupi liang-liang roma yang terbuka..labu kuning ini biasanya dijadikan pelembab untuk kulit kita.Labu juga mampu merawat jerawat di muka.
Orang -orang dulu memang pakai nie untuk kulit muka mereka.Yelah dulu buat sendiri..sekarang nie semua dah ada yang siap yang dijual di pasaran.

Caranya mudah sahaja.Hanya memerlukan 15-20 minit sahaja

Step 1-buka penutup masker.perhatikan ada 2 bahagian.satu masker dan satu lagi serum
Step 2-Masker yang dikeluarkan tadi di masukkan bahagian yang mengandungi cecair serum.Basahkan sepenuhnya
Step3-Tampal di muka dan dibiarkan selama 15-20 minit..rasa sejuk...memang best
Step 4-Selepas kering,tanggalkan dan cuci muka.Kulit korang akan kelihatan lebih bermaya dan juga licin..Sorry tak dapat nak appear muka sebenar..hahaha...


Untuk korang yang tiada masa untuk ke beauty spa tu,boleh la beli masker nie dan buat kat rumah..Lagi senang dan jimat masa.


Nak dapatkan nya...Layari laman web Hishop.my-Pumpin Real powder mask



‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Rating untuk product nie aku bagi  

Post a Comment

  1. serius, mama tak berani guna apa pun sebagai mask, takut..hihi, mama senang betul nak naik jerawat...

    apapun, ni nice sharing, kot-kot lepas ni mama berani nak tepek kat muka... hihi

    ReplyDelete
  2. Kita sebenarnya lebih suka guna mask yang boleh peeling macm tu aje..lebih selesa. tapi mungkin one day boleh try this one..

    ReplyDelete
  3. produk untuk lelaki x de ke ? hahaha =p

    ReplyDelete
  4. cik akak paling suka guna mask yang warna hitam tu..hahaha...
    tapi jarang lah :)
    ingatkan nak pakai bedak sejuk je..hihi

    ReplyDelete
  5. Farah setia dgn mary kay jer..hehehe
    Tak berani nk try yg lain takut tak sesuai.. kulit frh nie sensitive sgt..=D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top