10
Assalamualaikum

Tibalah Masa untuk aku review sikit product nie..Product nie datangnya dari  barangan Hishop..So,kalau korang nak dapatkan barangan nie boleh la ke web Hishop.


Skinmiso Pore Beauty Nose Pack adalah satu cara untuk kita membuang blackhead dan whitehead terutama di bahagian hidung.Bahagian hidung aku nie kalau blackhead kurang,tapi kalau whitehead memang banyak,terutama bila time nak period..

Keistimewaan Skinmiso Pore beauty Nose pack nie,tak macam product lain yang perlu basahkan bahagian hidung.Hanya perlu buka dan pasang terus..sebelum tu cucilah dulu muka tu ye.Dan kalau korang nak tau,korang akan rasa sejuk bila pakai nose pack nie..memang best..

Apa yang terkandung dalam Skinmiso Pore Beauty Nose Pack.Ada 3 Jenis.Apa dia..
1-Pore beauty Nose pack 1 step- adalah bertujuan untuk menanggalkan blackhead & whitehead
2-Pore beauty Nose pack 2 step- adalah bertindak sebagai contraction and calming mask
3-Pore silky Essence -Untuk mengawal minyak dibahagian hidung-barang ini hanya terdapat jika membeli set  skinmiso beauty Nose pack

*Dalam sample ini disertakan juga cotton swab untuk kegunaan menghilangkan blackhead dan whitehead yang keluar.

Oklah aku tunjukkan cara-caranya pulak ye.

Step pertama yang perlu korang buat adalah,bersihkan muka terlebih dahulu,
Kemudian keluarkan Pore beauty Nose pack 1 step dan tampal ke bahagian hidung seperti ini

 (sorry..pengcahayaan gambar kurang baik)


Selepas itu bersihkan hidung dengan menggunakan cotton swab yang sudah disediakan.Kemudian cuci bersih untuk ke step ke2
Ulang seperti tadi dan hasilnya hidung korang akan rasa licin..sampai hari nie aku rasa licin..

So bagi korang yang mempunyai masalah seperti ini,bolehlah dapatkan sekarang dengan melawati  web mereka di sini Hishop
atau boleh lawati Hishop seperti dibawah nie

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Rating untuk product nie aku bagi  

ok...tunggu review untuk next product ye..










Post a Comment

  1. kathy pun ada masalah ni sis..bengang...

    ReplyDelete
  2. tak pedih ke kak kalau pakai?? teringin juga nk buang blackhead dan whitehead kt hidung..igt nk cuba yg hitam dlu..tp xterbeli lg..

    ReplyDelete
  3. nampak licin selepas digunakan.. sakit tak kak?

    ReplyDelete
  4. memang licin hidung tuh ...

    ReplyDelete
  5. haaa teringin jugak nak pakai menda ni.
    dah lame tinggalkannya. hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top