41
Assalamualaikum


Kredit :  ChickenFloss
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.
Baiklah, semuanya sudah jelas kan. Mama akan tutup segmen mama pada 30hb September 2013. Mama mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random. Jika penyertaan kurang dari 30 bloggers, automatik terbatal. Jangan lah... kesian mama.....

STICKY POST

Post a Comment

  1. hai,.. assalamualaikum,
    alhamdulillah, mendapat sambutan juga akhirnya...
    terima kasih join segmen 1st mama ye.. :)

    Lovely:
    Mama

    ReplyDelete
  2. Akak Join!

    http://mazatulazura.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  3. http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    follow dari segmen yang sama :)
    follback ya? and komen di entry yang sama :)
    thx :D

    ReplyDelete
  4. best of luck! sally pun nk join jugak nnt :)

    ReplyDelete
  5. http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. hi salan kenal!
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. hai..salam kenal..selamat bersegmen ye..done follow sini..:D

    ReplyDelete
  8. hai..salam kenal..selamat bersegmen ye..done follow sini..:D

    ReplyDelete
  9. #1389

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  10. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  13. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  14. Fuza dah join..
    follow sini no 1394

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  15. Bw sini dari segmen yg sama..Gud luck.. =D

    ReplyDelete
  16. Bw sini dari segmen yg sama..Gud luck.. =D

    ReplyDelete
  17. salam kenal kak dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  18. MG baru joiin, nsib baik sempat nk join segmen mama

    gud luck! :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segment sama
    done follow sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  21. http://smileon-secret.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  23. dtg dari segmen mama .

    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  24. Hai.. sy pun dtg dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  25. assalam...dr segmen yg sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  26. fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang same...singgah n follow sini...jempot singgah kembali.....
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    (^_______________*)

    ReplyDelete
  29. singgah melawat sayang :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top