25
Assalamualaikum




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September.

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)



    **** Jom Join ramai-ramai

Post a Comment

  1. Replies
    1. Singgah dari segmen yang sama :)
      Gud Luck :)

      http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

      Cik Kumbang,
      (Blog & Graphic Designer)

      Delete
  2. salam ziarah kembali...

    hmm dah lama saya tak join segmen2 ni

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen dan semoga berjaya kak.. :D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen semoga berjaya dpt hadiah misteri tu.

    ReplyDelete
  5. dah lama x join apa2 segmen.. rasa x berapa ada masa. apapun gud luck

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen sis
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  7. Saya pun join juga

    ainimrashihah.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  8. assalam...salam perkenalan.. dari segmen yg sama
    http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    gudluck ..datang singgah n follow

    ReplyDelete
  9. done follow #

    dari segmen sama :)

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  10. salam. segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  11. Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

    ReplyDelete
  12. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  13. Done follow..Jemput singgah kembali ;) #1409

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  14. ayu datang dari segmen yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen bloglist istimewa..boleh la join nanti...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen Zamani Abe & Menang Hadiah Bertuah.. Bergolek-golek ke sini sambil cuci mata..

    http://www.erazfadli.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  16. Jalan-jalan sini dari segmen yang sama :D
    http://shumie-dz.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  17. Jalan-jalan sini dari segmen yang sama :D
    http://shumie-dz.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  18. Jalan-jalan sini dari segmen yang sama :D
    http://shumie-dz.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum
    balas kunjungan
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  20. assalam. salam blogwalking. jemputlah datang ke blog sy,http://eppy25.blogspot.com/ done follow blog awk. hrap awk pulak dpt visit blog sy dan support sesama blogger by follow balik,k? good blogger will give and take :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top