16
Assalamualaikum

Alang-alang masuk cepat nie,selepas pekena beriani,aku nak menjoinkan diri dalam segmen cik Yumida kita nie..
Segmen yang simple dari Yumida..Rugilah kalau tak join.Sape lagi nak support blogger kalau tak rakan-rakan blogger yang lain..Manalah tau rezeki menang hadiah dari Yumida nie  kan..

So untuk join amat simple sekali..

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog Yumida
3. Add to circle Google+ Yumida Huda (klo xde..xpe..boleh join)
4. Like fanpage Yumida


5. Klik:   
6. Klik iklan Nuffnang sekitar blog
7. Buat entri bertajuk: Segmen Simple & Mudah
Buat entri [ dapat 2 undian ]
Tak buat entry [ dapat 1 undian ]
8. Letak banner dan backlinkkan di entry ini

9. Hantar url blog @ url entry penyertaan ke entry ini sahaja
110. Tamat: 21 September 2013

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org @ cabutan tangan

HADIAH (2 pemenang akan dipilih):
CD Pocket + Apron + Wallet
Cellphone Jewellery Sticker + Ankle Bracelet
Nak lihat gambar hadiah? KLIK SINI

TIPS UNTUK MENANG:
Buat entry. Peserta yang membuat entry berpeluang tinggi untuk menang. Sebab penyertaannya mewakili 2 undian.

So,korang jangan lupa untuk tidak melepaskan peluang nie occay..

Good luck pada yang join tu..




Post a Comment

  1. hehehe...sally pun dah join smlm...dh lama tak join segmen @ GA.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat berjaya Eda.
    Mana tahu 2 kali undi naik nama kan..

    ReplyDelete
  3. gud luck kak ida..nk join ah nnti..tggu internet ok sket

    ReplyDelete
  4. goodluck yunkk.. pastikan menang yea.. heee..

    ReplyDelete
  5. thanks sis join segmen yumida
    insha Allah weekend nnti yumida buat senarai peserta
    gdluck k

    ReplyDelete
  6. THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top