21
Assalamualaikum

Bercerita tentang jobdirumah nie,aku rasa ia lebih popular dikalangan blogger.Tapi tak terkecuali dengan En.Husband yang sekarang nie lebih berminat dengan dunia blog.Cumanya,untuk membuat blog dan menulis entry-entry seperti wife dia mungkin tidak.

Sejak akhir-akhir nie en,husband selalu je bagi dorongan kat wife dia,..Dia dah mula untuk buat jobdirumah.
alhamdulillah..ada suami yang sentiasa support hobi wife dia..

Sejak tu jugak dia selalu mengikuti blog Mialiana dan juga Hasrulhassan..kalau pergi kemana-mana atau ada sesuatu yang boleh untuk dijadikan entry,dia tak lupa  mengingatkan aku untuk menulis entry -entry berdasarkan apa yang dilihat dan sesuai untuk di share di blog nie..

jobdirumah


nanti aku akan update ye tentang jobdirumah nie..

tunggu hasilnya pulak...hehehehe

Post a Comment

  1. wah..mmg sesuai untuk suri rumah..

    ReplyDelete
  2. dulu masa blm hangat lagi topik ne mmg terasa nak try jugak tp takut kena scam, skrng dh rmi yang kata mmg bgus jobdirumah ne, nak juga try tp blm ada jumpa blog yang ada buat tutorial nak buat job dekat job dirumah ne.

    kebanyakannya semua promote ref link je.. =)

    ReplyDelete
  3. nak juga tahu apakah benda nya itu, sebuk diperkatakan sekarang ni...

    ReplyDelete
  4. memang sesuai untuk suri rumah :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. peluang rezeki dari rumah.. tahniah juga buat en Hubby yg ttp terus support tu.. Semoga bertambah murah rezeki.. amin.

    ReplyDelete
  6. beruntung dpt yg faham dan terus memberika sokongan..semoga terus murah rezeki

    ReplyDelete
  7. menrik tu, gd luck yer, done clik2 nuffnag dah

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ....mmg sesuai buat job di rumah ni...:)

    ReplyDelete
  9. Looking forward untuk updatesnya...

    ReplyDelete
  10. Dah menghasilkan pastinya itu yg makin suka dan siap ada pendorong lagi Eda...

    ReplyDelete
  11. akak xde join churp2 ke? hihi.. akak jemput bace kisah mengejut ni.. http://aefaaerisya88.blogspot.com/2013/09/jodoh-itu-milik-kami.html :)

    ReplyDelete
  12. mun xpernah cuba pon menda ni..

    ReplyDelete
  13. bguslah mcm 2 kak =) saling support satu sama lain..

    ReplyDelete
  14. wauu sportingnya suami akak.. good2..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top