8
Assalamualaikum

Thanks a lot to fais aka minuska sebab ingatkan akak tentang kehilangan satu banner iklan dari Nuffnang..Risau jugak kalau Nuffnang dapat tau,terus merajuk..ha!!! sape nak pujukkan..Dah bagi tajaan(ceh..lawak je tajaan..bajet retis)


Wahai Nuffnang jangan merajuk ea...sebab aku malas nak tukar-tukar banner lagi nie...nak setia pada yang satu wat masa nie...




Oleh sebab itu akak hadiahkan fais hadiah nie..jangan bagitau sesiapa tau apa didalamnya..hehehe
Nuffnang
korang nak bukak pun boleh jugak..hehehehe...




Post a Comment

  1. Hehe.
    Btuah sungguh fais ni.
    Cmner bleh x ckup iklan ni.
    Hehe.
    Nseb bek kantoi awal

    ReplyDelete
  2. Leh buat byk2 ke iklan ni?sya tak tau..huhu

    ReplyDelete
  3. wahhh....best la orang tu dapat hadiah...hee

    ReplyDelete
  4. he3..terima kasih atas hadiah tu kak =)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top