Post a Comment

  1. awat ni kak? kak mc lagi ye..moga baik2 aje...:)

    done olay & london,heee

    ReplyDelete
  2. bawa berehat kak.... anak mama hari ni demam pulak, tunggu yuslina bukak je ni..

    ReplyDelete
  3. Malas ke Eda? Kenapa disebut kerusi malas ye... yg malas sebenarnya org bukan kerusi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk...betul tekaan akak...mmg malas hari nie..malas nak fikir...penat dah fikir untuk semalam...hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. nak restkan otak jap...just nak blogwalking je hari nie

      Delete
  5. Kerusi malas....skang tah berapa harga dia..material pun tak macam dulu...huhu..kalau tertido..berbirat abes muka2 sekali...

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
  6. kerusi malas camni ada kat umah mak..dah lama sangat usianya..

    ReplyDelete
  7. adakah kerusi malas ini tanda malas? haha..

    ReplyDelete
  8. aku tengok kerusi malas ni pun dah naik malas dah...

    ReplyDelete
  9. bawak kerusi nie lepak bawah pokok rendang huhu

    ReplyDelete
  10. Kerusi utk org bermalas-malasan hehee :D

    ReplyDelete
  11. dah lama tak jumpa kerusi ni :)

    ReplyDelete
  12. best kalau dapat bersantai di kerusi tu kak.. :D

    ReplyDelete
  13. kerusi malas.. mama nk beli ker?ader kt rumah?

    ReplyDelete
  14. bermalas-malasan atas kerusi malas..best jgk..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top